Заключителната фаза на Световното първенство по футбол в Русия на

...
Заключителната фаза на Световното първенство по футбол в Русия на
Коментари Харесай

Програмата на Световното първенство по футбол за днес, 6 юли

Заключителната фаза на Световното състезание по футбол в Русия на процедура започва от през днешния ден, 6 юли. Остават още единствено 7 мача до края на шампионата, а през днешния ден ще се изиграят първите два четвъртфинала, които се смятат и за най-интересни.
От 17:00 часа един против различен ще се изправят Уругвай и Франция. Това е единственият конфликт сред печелили международната купа тимове на тази фаза. Що се отнася до Уругвай, вълнението преди мача е единствено едно – ще може ли да играе Единсон Кавани? Емблематичният голмайстор класира отбора за този конфликт, само че получи травма и не е ясно дали ще може да излезе до Луис Суарес. Ако Кавани липсва, то несъмнено Уругвай ще загуби доста от атакуващата си мощност. От другата страна е Франция, която е има най-силният и равносилен състав на шампионата, само че това не е гаранция за нищо.
От 21:00 часа ще е шоуто сред Бразилия и Белгия. Моментната обстановка е такава, че в действителност доста от играчите на белгийците заслужават да са бразилци – отпред с Еден Азар. Белгия несъмнено има страхотна ударна мощност, само че в осминафинала против Япония сподели и накърнимост в отбранителната фаза на играта. От друга страна, Бразилия покачва равнището на игра с всеки минал мач, само че хроничният проблем си остава неналичието на равносилен сътрудник на Неймар в офанзива. Ще е забавно да се види дали нежеланието на Роберто Мартинес да вземе Раджа Наинголан ще се окаже съдбовно за алените дяволи.
Вижте цялостната стратегия на Световното състезание по футбол в Русия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР