Заключенията за снимките от София не са на Комисията по

...
Заключенията за снимките от София не са на Комисията по
Коментари Харесай

Родната прокуратура дала заключения за снимките от шкафа на Бойко

Заключенията за фотосите от София не са на Комисията по бюджетен надзор на Европейския парламент, а на българската прокуратура.

Това съобщи пред OFFNews чешкият евродепутат Томаш Здеховски.

" Априлската задача на Комисията по бюджетен надзор на Европейския парламент, която управлявах, беше ориентирана към контрола върху потреблението на европейските дотации. България има история на огромни корупционни кавги и необятно публикувана проведена престъпност, която от дълго време източва пари от бюджета на Европейски Съюз. Нашата задача беше да променим механизмите за разпределение на евросредствата, тъй че те да стартират да отиват при хората, които имат право на тях, а не при олигарси и мошеници.

Получих информация за манипулирането на фотоси от българската прокуратура и я споделих с останалите членове на делегацията. Следователно това не са наши изводи, а изводи на прокуратурата. Ние приехме за сведение тази информация. Прилагам заключението от нашата задача " - сподели Здеховски.

Евродепутатът Здеховски даде на OFFNews и писмото от Прокуратурата на Република България. Писмото е от две елементи. В първата се разяснява активността на Специализираната прокуратура, нейното значение и резултатът, който ще има закриването ѝ. Втората част визира към този момент коментираното следствие на " Барселонагейт " и фотосите с пачки и кюлчета, за които се твърди, че са направени в спалнята на някогашния министър председател Бойко Борисов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР