Какво се случва? Е, някои луди новини за феновете на

...
Какво се случва? Е, някои луди новини за феновете на
Коментари Харесай

Истината зад звездите на Гавин и Стейси Джеймс Кордън и слуховата вражда на Матю Хорн

Какво се случва? Е, някои луди вести за почитателите на Гавин и Стейси, защото шоуто се завръща на нашите екрани за Коледа. Въпреки че това значи, че феновете ще могат да наваксат живота в остров Бари със семейство Уест и събитията от Есекс на Шипман, това също значи, че някогашният BFF Матю Хорн, който играе Гавин Шипман, и Джеймс Кордън, който играе Смит, ще се съберат още веднъж.

Дългогодишните сътрудници се срещнаха в сериала, който беше написан от Кордън и колежката Рут Джоунс, през 2007 година и на върха на славата на програмата се появи като съвършената комедия двоен акт и близки другари при положение на живот, имитиращ изкуство.

Въпреки това, когато фотосите на третата и последна серия завършиха през 2009 година, дуото се зае с няколко неприятно признати плана дружно, след което постепенно стартира да се отдалечава. Но какво в действителност се случи и в действителност ли имаше омраза?

Е, през 2009 година дуото пусна комедийния скеч Horne & Corden show, който беше подложен на критика от критиците. The Gua...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР