Заключенията са направени на база резултатите на деца под 5

...
Заключенията са направени на база резултатите на деца под 5
Коментари Харесай

Ваксината на Pfizer срещу COVID-19 е слабо ефективна при малки деца

Заключенията са направени на база резултатите на деца под 5 годишна възраст, имунизирани с имунизацията на Pfizer-BioNTech в Kaiser Permanente, Южна Калифорния в интервала 23 юли 2022 година - 19 май 2023 година

Според проучванията, при деца, получили единична доза ваксина, успеваемостта е най-вече 12%, а в някои случаи и нулева, показва theepochtimes.com. Ефестивността на двойната доза ваксина варира в необятен диапазон, показвайки междинна успеваемост от към 44%.

Изследователите дискутират, че разликите произтичат от самостоятелната резистентност на имунните системи на децата против преобладаващите в Съединени американски щати варианти на COVID-19. На базата на резултатите, учените споделят, че „ евентуално ще е належащо актуализиране на имунизациите, с цел да се поддържа отбраната против актуалните варианти Omicron при дребни деца “.

Изследването е оповестено от Journal of the American Medical Association. Водещият създател Сара Тартоф и чиновник в Kaiser Permanente, Южна Калифорния, както и не са дали отговор на претенции за коментар.
...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР