Заклетият трезвеник Доналд Тръмп винаги е шумен, стремителен и провокативен,

...
Заклетият трезвеник Доналд Тръмп винаги е шумен, стремителен и провокативен,
Коментари Харесай

Тръмп не близва алкохол

Заклетият въздържател Доналд Тръмп постоянно е гръмък, стремглав и провокативен, тъй че единствено си го представете след няколко напитки, означи изобретателно американският президент.

" Не съм пияница и почтено казано в никакъв случай не съм пийвал бира през живота си - това е едно от моите единствени положителни качества ", пошегува се Тръмп на конференция.

„ Можете ли да си визиите, в случай че пийвах? “, сподели той, смеейки се. „ Каква неразбория щях да сътворявам. Бих бил най-лошият в света. “

Тръмп се самоиронизираше, до момента в който отговаряше на въпросите за неговия претендент за Върховен съд Брет Кавано, който е изправен пред евентуално унищожителните за неговата кариера изказвания, че злоупотребява с дами по време на тежки запои в учебно заведение и в университета.

Тръмп още веднъж отбрани консервативния арбитър, чието избиране ще наклони везните във Върховния съд надясно за години напред. Стопанинът на Белия дом добави, че познава доста сенатори демократи, които „ не са ангели “. На въпроса кои са те, той отхвърли да ги назове: " Аз ще го запазя за книга, както всички останали ". /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР