Закъсалият елитен английски ще се опита да се подсили с

...
Закъсалият елитен английски ще се опита да се подсили с
Коментари Харесай

Шефилд Юнайтед ще се опита да се подсили с играчи с краткосрочни договори

Закъсалият първокласен британски ще се опита да се укрепи с играчи с краткосрочни контракти през януарския трансферен прозорец, съобщи мениджърът. " Червено-белите " бяха една от изненадите на предишния сезон, като приключиха на девето място във Висшата лига, само че през актуалната акция имат съществени проблеми и към момента са без триумф в 15 мача, като с актив от единствено 2 точки са твърдо на дъното на класирането, на цели 10 пункта от избавителната зона.

" Говорихме с управлението да притеглим футболисти с краткосрочни контракти. На моменти ясно си проличава, че ни липсва класа. А това не може да бъде обезщетено единствено с възторг и себераздаване. Трябва да прибавим качество. Очаквам и играчите, с които разполагам, да покажат повече, тъй като имам вяра, че могат ", разяснява Уайлдър.

" В тежко състояние сме, само че към този момент няма какво да губим. Всички са ни отписали и се надявам напрежението да поспадне, което да се отрази позитивно на представянето ни в идващите срещи ", добави той. Премиър лийг 15 кръг, събота 26 декември  Шефилд Юнайтед 0:1краен резулат  Евертън
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР