Зак Нелсън от YouTube канала JerryRigEverything тества издръжливостта на дисплея

...
Зак Нелсън от YouTube канала JerryRigEverything тества издръжливостта на дисплея
Коментари Харесай

Дисплеят на Galaxy S24 Ultra се оказа по-устойчив на надраскване от iPhone 15 Pro Max и от всеки друг смартфон

Зак Нелсън от YouTube канала JerryRigEverything тества издръжливостта на екрана на флагмана Galaxy S24 Ultra на Samsung. Това е първото устройство, което е оборудвано с новото стъкло Corning Gorilla Armor, което Samsung назовава „ най-устойчивото на надраскване “. Тестовете, извършени от JerryRigEverything, демонстрираха, че Samsung въобще не преувеличава.

По време на теста JerryRigEverything се опита да направи драскотини по екрана. Той използваше принадлежности с друга неотстъпчивост във прогресивен ред. Само при потреблението на инструмент с неотстъпчивост 7 по скалата на Моос на екрана се появиха едвам забележими драскотини, които бяха по-дълбоки при потреблението на инструмент с неотстъпчивост 8.

„ Обикновено чувствам по какъв начин дребният връх на острието се закача за стъклото, до момента в който си пробива път в повърхността, само че този път виждам линии, които не могат да бъдат изтрити. Не чувствам същото каквито чувствам при други телефони на седмо равнище. “

отбеляза той

Предишни проби за устойчивост, извършени от JerryRigEverything, демонстрираха, че по екраните на iPhone 15 Pro Max и Samsung S23 Ultra стартират да се появяват по-дълбоки драскотини, когато се употребява инструмент със седмо равнище на неотстъпчивост. Това значи, че екранът на S24 Ultra е по-устойчив на микродраскотини, в сравнение с екраните на гореспоменатите смарт телефони. Такива драскотини се появяват в всекидневието.

В допълнение към издръжливото стъкло Corning Gorilla Armor, екранът на S24 Ultra има и антирефлекторно покритие, което доста дейно оказва помощ за работата през слънчевите дни.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР