Зак Нелсън от канала JerryRigEverything оцени издръжливостта и здравината на

...
Зак Нелсън от канала JerryRigEverything оцени издръжливостта и здравината на
Коментари Харесай

Има ли наистина достоен конкурент на iPhone: Pixel 8 Pro се оказа много по-здрав от своя предшественик

Зак Нелсън от канала JerryRigEverything оцени издръжливостта и здравината на Гугъл Pixel 8 Pro, употребявайки обичайния си тест: блогърът се опита да огъне смарт телефона, да надраска корпуса, екрана, стъклото на камерата и задния панел. В резултат на това, телефонът се оказа доста по-здрав от Pixel 7 Pro, който се „ отличи “ в региона на камерата.

В теста за резистентност на надраскване екранът на Pixel 8 Pro сподели резултат, характерен за Corning Gorilla Glass: първите следи се появиха на шесто равнище на неотстъпчивост по скалата на Моос. Корпусът на смарт телефона е направен от алуминий, тъй че елементарно се поддава на острието на ножа. Нелсън означи, че бутоните за мощ на звука и зареждането могат елементарно да бъдат отстранени от рамката. Но това не попречи на смарт телефона да получи отбрана против влага и прахуляк по стандарта IP68.

Екранът, матовото задно стъкло и защитното стъкло на камерите не можаха да се надраскат с нож. Основният тест за прегъване на Pixel 8 Pro също мина сполучливо: блогърът не съумя да огъне рамката даже на местата, където е прекратена от пластмасови вложки, а защитното стъкло на екрана и задния панел не се отлепиха и останаха непокътнати. Устройството показва единствено два минуса: при прегъване корпусът скърцаше, а при високотемпературния тест благодарение на запалка, матрицата почерня на петна и не се възвърне. Но смарт телефонът въпреки всичко сполучливо мина теста за устойчивост.

Ето по какъв начин се показа още Гугъл Pixel 8 Pro в теста устойчивост, където смарт телефонът пада от височина над един метър върху бетонна плоча. Вижте резултатите и дали устройството оцелява след тези тествания?

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР