Загубите от Дунав през редовния сезон бяха допълнителна мотивация, категоричен

...
Загубите от Дунав през редовния сезон бяха допълнителна мотивация, категоричен
Коментари Харесай

Пламен Христов: Отборният дух беше ключът към успеха ни

Загубите от Дунав през постоянния сезон бяха спомагателна мотивация, безапелационен е разпределителят

Волейболистите на Раковски-1964 (Севлиево) се завръщат в елита за сезон 2023/2024, откакто завоюваха купата във второто равнище на шампионата при мъжете - Висшата лига. 

Момчетата на Стефан Ганчев се постановиха над Дунав (Русе) с 3:1 гейма в огромния край в зала " Иван Вазов " в Стара Загора.

Капитанът на севлиевци Пламен Христов приказва пред BGvolleyball.com след борбата, ето какво сподели той:
 Раковски завоюва Висшата лига и се завърна в НВЛ Раковски завоюва Висшата лига и се завърна в НВЛ
" Победихме Дунав в един извънредно под напрежение и оспорван дуел, считам, че стана добър мач като за край! Бяхме готови за тежък мач, тимът на Русе играе доста добре през целия сезон, стигна до финала без загуба в шампионата, на два пъти ни победи! Което за нас беше спомагателна мотивация да вземем реванш, не показахме най-хубавото, на което сме способни. Започнахме срещата с напрежение - през първия гейм не ни се получи играта, за което значително е моя виновността. Положителното е, че успяхме да излезем от тази обстановка и да заиграем по-добре и по-освободено, което се оказа задоволително, с цел да се поздравим с триумфа! ".

" От началото на плейофната фаза ни сполетяха куп здравословни проблеми - всеки мач излизахме с друг състав, не всички момчета са възобновени на 100%, само че най-хубавото е, че в сложните моменти стиснахме зъби и показахме темперамент, борбеност и екипен дух, което беше и ключът към продобиване на шампионата ", добави плеймейкърът.

" Все още не съм имам публични диалози за идния сезон, само че в този момент е време за къса отмора и празненства! След това ще мислим за новия сезон!

Тук е моментът и да благодаря на страхотната аудитория, която ни поддържаше през целия сезон и най-радостното е, че има ужасно доста деца, които идват в залата да ни поддържат, което ни радва и стимулира извънредно доста! Благодарности и към всички наши сътрудници, спонсори и на Община Севлиево, които ни поддържат и стоят зад нас ", приключи Христов.

Снимки: nvl.bg/startphoto.bg

Снимки: Startphoto
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР