Загубил и последната си надежда за овладяване на православното Балкантурист

...
Загубил и последната си надежда за овладяване на православното Балкантурист
Коментари Харесай

Разочарован, Бил Гейтс си иска обратно чиповете, които тайно ни е сложил с ваксината

Загубил и последната си вяра за преодоляване на православното Балкантурист човечество, стартира да създава способи да си вземе назад чиповете, дето ни ги конфигурира скрито чрез самите ваксини за коронавирус. 

Според секрети източници, близки до милиардера човеколюбец, тире, зложелател на тутраканската селищна система, Бил Г., по прякор Малката Сатана, е решил да си вземе чиповете, с цел да опитва да ги конфигурира на новите говеда на Марк Зукърбърг. 

Решил е да цака другия милиардер, който му е директен съперник в завладяването на света и предаването му на рептилите, като му чипира говедата и му открадне бизнесмодела. 


Бележка под/над/около линия:  под „ говеда “ да се чете „ същински говеда “,
а не да си въобразявате, че става дума за потребителите на Фейсбук…
ще става животновъд, сиреч, Марк Зукърбърг.
… 

Междувременно, Бил Г. се е отказал от българите, тъй като е съумял да прихване загадка връзка сред просветлените знаещи всичко. Което го е отказало от „ българския опит “ и е решил да мине и той на говеда. 

Та, по тази причина си му трябват чиповете назад, щото са скъпи, а той, нали е буржоазия, е скъперник. 



Докато просветлените знаещи всичко са се подигравали на международния скрит план чрез смеещи се емотикони във Facebook, Бил Г. е пуснал скришен ъпдейт на софтуера на коронавирус чиповете и по този начин е прихванал преписка, разбиваща на пух и прахуляк заговора на рептилите за международно владичество чрез изтриване на самата България и самите българи. 

Понеже, както знаете, най-тайните неща на тоя свят нормално изникват в мнения в интернет, по тази причина и няма да се учудите, като ви кажем, че и ние в този момент тука имаме въпросната преписка, както и разбирате за какво не би трябвало да си задавате въпроса от кое място знаем тая работа за Бил Г. 

Четете и се образовайте. Лайквайте, шервайте и чукнете един голем Амин: 

„ Другари, какво се чудите, че целият свят се пробва да ни вземе, унищожи и заличи българщината, в случай, че единствено ние знаем за тайните проекти на най-тайните организации по тва земно кълбо, което дори не е и кълбо, а е плочка с четвъртита форма на осмоъгълен овал. 

Ние може и да не си знаеме имената на районните кметове, къде върви детето по цел ден или по какъв начин се написа конспирациЙ (еми, кво желаете – като единствено ни го сменят тоя и-краткий евроджендърите от Вашингтон)…

… може и да не ги знаеме тия работи, обаче знаем всичко за най-тайните организации на света, за които никой нищо не знае. И щехме доста по-добре да ги образоваме сичките тъпаци от Европата, но ни лишават свободата на словото и не ни дават да говориме и да пишеме, и надлежно това ни изяжда доста време – да пишем, че не ни дават да пишем; и да приказваме, че не ни дават да приказваме. 

Ако ни остават малко свободно време, ше седнеме да напишеме една-две книги по въпроса. 

И за био-лабораториите за бойни комари, дето целят единствено славяни и по-конкретно българи с съветско съзнание. И за ковида, дето го пръскат натовските самолети. И за пЛандемията. И за Сороса на. И за това по какъв начин имунизациите убиват и чипират по едно и също време. Значи хем чипират, с цел да те наблюдават цел живот, щото си потребен плебей, хем те убиват бързо, с цел да не живееш. Виж ква хитра тънкана има тука. Ама не се усещат тъпанарите европейски, а!



И тъй като ние сме просветлените знаещи всичко, желаят да ни заличат; тъй като също така сме и самите основатели на международната цивилизация, която е публикувана по земното кълбо, дето не е кълбо. Искат да ни зèмат и православното християнство, което е по нашите земи още от три-четири хиляди години преди Христа, което ни е избавило и от турско иго, и в този момент и от коронавирус пЛандемията ще ни избави, чрез най-старата кирилица на света, която пък ни е направила братя с руснаците. Руснаците и те са ни избавили от турско иго, а малко по-късно са ни избавили и от християнството. И по тази причина са ни братя освободители. Освен това и Христос е бил тракиец от българските земи, сиреч българин. Съответно сме най-старите християни, а и палестинците в Израел също са антични българо-руснаци, алаху акбар, да живеят мюсюлманските „ братушки “ от хамас и кадировци, дето трепят православни украинци, които са в действителност маскирани американци. А разбрахме и че войната на украинците и НАТО против православния Путин е планувана от дълго време – още преди 18 години, когато са пуснали у нас сборника на Иван Вазов „ Аз съм българче “, на чиято корица… на самата му корица има нарисувано дете с жълто-синя дреха, сиреч, украинска. Ясно ви е, че това е скришен код на рептилите, пуснат през 2006 година на корицата на „ Аз съм българче “. А „ Аз съм българче “ пък в този момент и него желаят да ни го откраднат и да ни го забранят, тъй като са купили „ Школо “ и ни имат ЕГН-тата и ДНК-тата и са разбрали какъв брой сме умни и антични и по какъв начин сме опасност за самата рептилска власт… “

Горе-долу дотук е стигнал и преди да се откаже от опита с българите и да си изиска назад чиповете.  

________________

Този коментар показва персоналното мнение (и душевно състояние) на създателя
и може да не съответствува с позициите на редакцията на Novini.bg (или със здравия разум).

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР