Загрявката на нападателите на Нюкасъл преди снощната загуба с 1:2

...
Загрявката на нападателите на Нюкасъл преди снощната загуба с 1:2
Коментари Харесай

В Англия и Испания се присмяха на загрявката на Нюкасъл

Загрявката на нападателите на Нюкасъл преди снощната загуба с 1:2 от Лийдс провокира голям брой смешки от страна на британските медии и почитатели. Популярността на видеото, обвързвано с нея, набра толкоз огромна известност, че даже беше отразено и от водещите испански издания.

На клипа се виждат трите несполучливи опита на Калъм Уилсън и Джейкъб Мърфи да преодолеят стража, само че те даже не могат да умерят неговата врата. И двата удара на Уилсън минаха около вратата, а Мърфи даже запрати своя шут в празните трибуни.

Newcastle warm up Are ya alreet, hinny?
— THRAZpilicueta (@THRAZpilicueta)
Липсата на голова мощност в състава на " свраките " се отразява на тяхното показване в мачовете. Отборът няма победа в последните си 11 срещи във всички шампионати. Междувременно, играчите на Нюкасъл са отбелязали едвам 2 попадения в последните си 9 дуела. Преди снощния гол на Мигел Алмирон, те бяха в серия от 454 минути без да се разпишат в противниковите порти.

Watching Newcastle during the warm up is filling me with confidence......
— Gavin Jones (@oftd)
" Това състезание е изискващо и грубо от време на време. Не знам дали през последните 20 години сме били в по-лоша серия, само че довечера видях някакъв дребен прогрес, като на следващия ден ще стартираме изначало ", съобщи мениджърът Стив Брус след провалянето от Лийдс.

Even here in taking the piss out of warm up techniques... just an embarrassment
— Anthony Higgins (@Higgins30400) Премиър лийг 20 кръг, вторник 26 януари  Нюкасъл 1:2краен резулат  Лийдс Юнайтед
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР