Заградиха със строителни платна един любим на стотици варненци и

...
Заградиха със строителни платна един любим на стотици варненци и
Коментари Харесай

Нещо става - опасаха със строителни платна един любим на Варна и България ресторант

Заградиха със строителни платна един обичан на стотици варненци и посетители на града ресторант в морския град, видя извънредно Varna24.bg . Става въпрос за Happy Bar & Grill на бул. " Сливница ", против хотел " Черно море " и в непосредствена непосредственост до площад " Севастопол ". Работници оперират в двора. Към момента е отстранена облицовката на фонтана.

Happy Bar & Grill е обичан ресторант с 29 годишна история, започваща в навечерието на Коледа 1994 година и от от Варна. Веригата е показана и отвън страната с 2 ресторанта в Испания, Барселона, както и с 1 ресторант в Лондон на емблематичния Piccadilly Circus.

Благодарение на съчетанието на качество на храна, висок стандарт на обслужване и добавена стойност като развлечение и цялостна атмосфера, в България марката Happy Bar & Grill е най-силната в класа си и за 14 следващи години печели премията Любима марка и за петнадесета поредна година печели премията на Асоциацията на хотелиерите и ресторантьорите в България за " Най-успешна ресторантьорска верига ".

За втора поредна година пък завоюва сърцата на гостите в Лондон, като бе почетен с влиятелната премия за " Най-добър ресторант “ столицата на Англия, както ѝ с оценката за " Ресторант с най-хубаво кулинарно преживяване “ в цяла Англия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР