Загадката на ужасяващия случай на т. нар. Вампирът от Атлас

...
Загадката на ужасяващия случай на т. нар. Вампирът от Атлас
Коментари Харесай

Загадката на ужасяващия случай на т. нар. Вампирът от Атлас

Загадката на ужасяващия случай на така наречен Вампирът от Атлас …През 30-те години на предишния век, Лили Линдстром живеела в Стокхолм (Stockholm), Швеция (HiddenTruth.site).Тя била незабележителна 32-годишна жена, която живеела в дребен апартамент на партерен етаж в региона Атлас и там обслужвала клиентите си. Била продажница.Последния път, когато Лили била забелязана жива, бил вечерта на 4 май 1932 година, когато почукала на вратата на съседката си Мини и я помолила за презервативи, защото й били свършили.Оттогава, Лили не била забелязана от никой различен. Няколко дни по-късно, от жилището й почнала да се усеща неприятна миризма. Когато на 7 май полицията отворила жилището й, те намерили безжизненото тяло на дамата върху леглото.

 Лили Линдстром
Лили ЛиндстромПо това време Лили към този момент била мъртва в продължение на три дни, не по-малко. Била изцяло гола, а употребяваният презерватив бил върху тялото. На главата й се виждала травма, породена от някакъв тежък предмет.
Това обаче не шокирало служители на реда толкоз, колкото последвалия обзор на тялото й от патолога. Той разкрил, че в тялото на Лили съвсем не е останала кръв. Нещо сходно на слюнка било намерено по шията и тялото на жертвата. Не били открити следи от навлизане с нож, шило или зъби. Как кръвта е извличена от тялото си остава мистерия …Друга тайнственост в този случай е обвързвана с леглото на жертвата. То не е оцапано с кръвта й, даже е доста чисто за жена с сходна специалност.Четете още: Мистерията на неразкритото ликвидиране на Глен Шарп и три деца След като получила такава информация, пресата нарекла килъра на Лили „ Вампирът от Атлас “ и под това название, случаят се е запазил в историята.В стаята Лили намерили огромна лъжица, изцапана с кръв. Явно килърът я е употребявал, с цел да пие кръвта на жертвата си. В този случай, не са открити външни отпечатъци нито по лъжицата, нито в стаята.

 Коса, празни опаковки от презервативи и други доказателства, открити в стаята на Лили
Коса, празни опаковки от презервативи и други доказателства, открити в стаята на Лили Първоначално, полицията заподозряла един от постоянните клиенти на „ жрицата на любовта ”. Скоро го намерили и го разпитали. Но, не намерили доказателства и нищо не провокирало съмнения у тях. Освен това, той имал изцяло надеждно оправдание за хипотетичния ден на убийството.Полицаите обширно претърсили цялата местност и към къщата на Лили, в опит да открият нещо съмнително – следи от кръв, напоени с кръв облекла в кофа за отпадък и така нататък Но, не намерили нищо.

 z3 3 - Загадката на ужасяващия случай на така наречен Вампирът от Атлас
Този случай – „ Вампирът от Атлас “, остава забранен. Все още е едно от най-мрачните и шокиращи неразрешени убийства в Швеция. Има повече въпроси, в сравнение с отговори …Ако тялото на Лили не е намушкано или нарязано, по какъв начин килърът е изтеглил кръвта? Със спринцовка? Тогава може ли да бъде доктор? Къде е цялата кръв от тялото? За какво му е била нужна? В какво е събрана кръвта?Или е била изпита цялата на мястото на убийството? Но, в човешкото тяло има към 4 литра кръв, по какъв начин е съумял да я изпие килърът? Как е съумял да не се изцапа с кръв? Човек, затрупан с кървави петна, бързо ще бъде видян. Но, още веднъж, никой не бил видял нещо сходно.Дори в този момент, този случай може да докара следователите до задънена улица. В тези години, даже им се е коствал паранормален, на равнище – похищение от извънземни.
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР