Загадката на животинските кости, изрисувани от древен художник. На територията

...
Загадката на животинските кости, изрисувани от древен художник. На територията
Коментари Харесай

Загадката на животинските кости, изрисувани от древен художник

Загадката на животинските кости, изрисувани от античен художник. На територията на Китай, по време на археологически разкопки в град Лиджанг (Linjing), провинция Хънан, измежду многото други скотски кости, са открити два необикновени дребни костни фрагмента.Тези фрагменти са датирани преди към 115 хиляди години. На пръв взор, те биха били най-обикновена находка, в случай че не е фактът, че тези две части кости са покрити с съвсем успоредни линии, които явно са надраскани изкуствено от нечия ръка (HiddenTruth.site).По-задълбочени изследвания демонстрират, че това са линии, направени с каменни принадлежности. След това, тези рисунки са били в допълнение намазани с охра. Те несъмнено са били от голяма важност за античния художник.

 01 lingjing figure - Загадката на животинските кости, изрисувани от античен художник
Древният човек, който е направил линиите върху костите, безспорно е имал задоволително развъртян мозък с нереално мислене. Единственият проблем е, че преди 115 хиляди години, на територията на Китай, хора от типа Homo Sapiens, за които се допуска, че са първите от нашите предшественици, които са имали нереално мислене, към момента не са били по тези места.В тези години, към момента са живеели неандерталци, които също са можели да създадат нещо сходно, само че те били в европейската част на континента и не са стигнали до Китай.Тогава кой е украсил тези кости?Четете още: Ник Редфърн споделя за наблюдаване на птеродактил в зоната на рухване на НЛО в Розуел Това изобретение към този момент е провокирало доста ревностни разногласия, тъй като в случай че бъдат приети, те ще бъдат с 60 хиляди години по-стари, от предходното доказателство за антично художествено произведение.


 22 5 - Загадката на животинските кости, изрисувани от античен художник
Никой още не знае какво да мисли. Особено с обстоятелството, че до тези кости са открити елементи от два човешки черепа, с неразбираем вид и няколко каменни оръдия, явно направени от същите хора. Според една от версиите, антрополозите са се сблъскали с Денисовият човек (Homo denisova), който е отишъл надалеч на изток или различен междувидов клон.

 q3 1 - Загадката на животинските кости, изрисувани от античен художник
Археологът Лесли Ван Гелдер от Университета Уолдън в Минеаполис споделя: “Наличието на изкуствено направени драскотини по костите на животните не е толкоз рядко срещано. Въпреки това, тук има система от начертани линии, които не са инцидентни каменни удари по костите, а античен художник ги е правил деликатно и целеустремено. ”
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР