Заека избяга от шоуто Маскираният певец на Нова тв. Сексапилната

...
Заека избяга от шоуто Маскираният певец на Нова тв. Сексапилната
Коментари Харесай

Мария Игнатова изчезна внезапно от „Маскираният певец”

Заека избяга от шоуто „ Маскираният артист ” на Нова тв.

Сексапилната участничка, която се крие в прилепналия костюм с ушички, не се появи в предаването две следващи седмици, макар че по правилник би трябвало да е в него през седмица. Друг участник зае мястото му на 16 октомври, когато трябваше да пее. Това е Госпожицата. Изчезването на Заека стана тъкмо след сватбата на тв водещата Мария Игнатова, за която е съвсем несъмнено, че се крие в тесния му костюм.

Последното появяване на Заека в „ Маскираният артист ” е от 2 октомври. Няколко дни преди този момент се разчу, че Мария Игнатова, чийто глас ясно се чува в осъществяванията на този воин, се е омъжила за Ивайло „ Нойзи ” Цветков. Това е станало в последния уикенд на септември, когато Заекът не е бил ангажиран с предаването на Нова тв. Две седмици след сватбата маската просто изчезна, видяха фенове на известния формат. Според тях отсъствието на костюма е едно от многото доказателства, че в него се крие точно Мария Игнатова, макар че в „ детективския панел ” към момента се преструват, че не могат да я разпознаят. „ Мария е на сватбено странствуване ”, считат почитателите на формата. Според тях, звездата от „ Господари на ефира ” се е схванала авансово с продуцента Маги Халваджиян да й обезпечи две свободни седмици, в които да се порадва на медения си месец дружно със своя нов брачен партньор.

От предаването не дадоха пояснения за какво Заека го нямаше в епизода от 16 октомври , в който трябваше да взе участие. Вместо него на сцената излезе Госпожицата. Тя се изправи в тройна борба за оставане в предаването – по едно и също време против Камъка и Перлата. Само седмица по-рано същата маска още веднъж се състезаваше за мястото си в шоуто – този път против Гъбарко. И двамата пъти съумя да се пребори и да продължи присъединяване си в предаването.

Кой се крие в костюма на Госпожицата? Последната събота тя сподели като улика албум на „ Пинк Флойд ”. Наблюдателни фенове видяха, че същата обложка седи на рафт при младата Виктория Георгиева, която тази година показа България на „ Евровизия ”. Според тях това е доказателство, че в облика влиза момичето от Варна. Те разгласиха в обществените мрежи фотоси, на които фактически се вижда албумът от сцената на „ Маскираният артист ”. Някои от осъществяванията на Госпожицата звучат по подобен метод с тези на Виктория. В други обаче гласът й е напълно друг и това бе маркирано от „ детективите ” в предаването – Азис, Алекс Раева, Владо Пенев и Марта Вачкова. Възможно е певицата да преправя гласа си, с цел да заблуди публиката за своята идентичност.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР