“Заедно с вас, със стотици учени, експерти, хиляди хора в

...
“Заедно с вас, със стотици учени, експерти, хиляди хора в
Коментари Харесай

Нинова в Харманли и Хасково: Само ние имаме план, осигуряващ стабилност и растеж


“Заедно с вас, със стотици учени, специалисти, хиляди хора в цялата страна още преди година и половина приехме „ Визия за България”. Тя е основата за нов управнически проект за България”, напомни Корнелия Нинова по време на обиколката си в Хасковска област.

Кандидатът за втори мандат ръководител на българските социалисти бе задушевно призната от съпартийците ѝ в Харманли, където за срещата с нея дойдоха и членове на партията от Свиленград, Ивайловград, Симеоновград, Тополовград и Любимец.

Искрени овации получи изказването ѝ, както и уточнението, че „ Визия за България “ е отворен документ, който чертае политиката на Българска социалистическа партия в бъдеще.„ В нея заложихме алтернативата на настоящия модел на ръководство в опазване на здравето, стопанска система, обучение и просвета, екология, земеделие, превоз и високи технологии “, акцентира Корнелия Нинова.

Под символичните звуци на знаковата ария „ Моя страна, моя България “ посрещнаха ръководителя на партията в Хасково локални социалисти и особено пристигнали за визитата ѝ от Димитровград, Минерални бани и Стамболов. Силно приветстваха съпартийците на Корнелия Нинова думите й: „ След Борисов, България ще има потребност от народен проект за непоклатимост и напредък. Само ние имаме подобен повсеместен проект. Ще трябват доста старания с цел да го осъществим. Знам, че можем. “

Освен топлия банкет и поръчките за поддръжка, Корнелия Нинова получи и откровената признателност на членовете на Българска социалистическа партия в района за достиженията й през четирите години отпред на партията, за промените, за твърдата опозиционна политика и за ясния й проект за бъдещето.

Материалите в рубриката са предоставени от претендентите за ръководител на Българска социалистическа партия и се разгласяват без промени от редакцията. Редът за публикуването им е избран от чоп, изтеглен от ЦКПИ на 10 август.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР