Заедно с пускането на моделите Huawei Р30 китайците се разделят

...
Заедно с пускането на моделите Huawei Р30 китайците се разделят
Коментари Харесай

Huawei казва сбогом на смартфона, който издигна компанията до второ място в света

Заедно с стартирането на моделите Huawei Р30 китайците се разделят с модела, който докара компанията до второто място измежду най-хубавите производители на мобилни телефони.

Трудно е да се повярва, че Huawei реализираха растежа, на който всички ние станахме очевидци. През 2010 Huawei беше синоним на профилирана телекомуникационна инсталация. През 2019 компанията към този момент заема второто място по брой продадени мобилни устройства. Освен извънредно нападателните маркетингови акции, изборът на посланиците със международно добро име (Хенри Кавил, Скарлет Йохансон, Гал Гадот, Лионел Меси) и непрестанните промоции, Huawei дължи блестящия си триумф на върховите си серии телефони. Именно измежду тях се подрежда серията „ Р ” и по-точно поколението Р20.

С стартирането на три разнообразни модела от тях,  Huawei покри най-доходоносните ценови диапазони. Макар да е смарт телефон с допълнение „ Lite ” към името си, най-евтиният член на семейство Р20 беше признат от клиентите в разрастващите се страни като най-хубавата бюджетна латернатива. Full View дисплеят, отличната за цената си работа и сполучливите камери бяха козовете на Huawei Р20 Lite.

Huawei Р20 беше главният мотор на облага за китайците. Процесорът Kirin 970, системата от камери, основана в партньорство с Leica, пример за фотографията в Германия, отличните цветове и свързването вид USB-C демонстрираха, че смарт телефоните могат да бъдат снабдени с всички съвременни технологии и то на налична цена.

На Huawei Р20 Pro изискуем наклонността телефоните за бъдат оборудвани с 3 съществени камери. За страдание, телефонът не предлага 3 фокусни дистанции в една камера, а единствено две, като единият от датчиците е от вида Black & White, имащ задача за обхване повече елементи. С по-голям екран и със същия 8-ядрен процесор Kirin 970, Huawei P20 Pro оферираше нещо допълнително на тези, които го избраха.

До края на месец август 2018 Huawei съумя да стартира 10 милиона бройки Huawei Р20 и Huawei Р20 Pro. От началото на 2018 до месец декември, дружно с моделите Lite, китайците съумяха за продадат забележителните 200 милиона броя от тези телефони.

Всеки един от членовете на фамилията на Р20 може да се откри и през тази година на рафтовете в магазините, само че вниманието към този момент се измества към новите Huawei Р30. С впечатляваща си система от камери и новото потомство процесори Kirin 980 (които се намират и в моделите Mate 20) Huawei се подготвя да резервира позицията си от 2018 и да подготви решителната офанзива на първата позиция, заемана от Samsung.

Имаш ли Huawei Р20? Какво ти харесва най- доста в него? Смяташ ли да преминеш към идващото потомство?

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР