заедно с модния дизайнер Мелинда Хубин/Concorzia ще представят под формата

...
заедно с модния дизайнер Мелинда Хубин/Concorzia ще представят под формата
Коментари Харесай

Показват рециклирани дрехи с имена на засегнати от бедствия райони

заедно с стилния дизайнер Мелинда Хубин/Concorzia ще показват под формата на галерия селектирани модели от сбирката ЗОВВ в Арт Галерия Gifted Sofia. Събитието ще се организира на 17 април от 19.00 ч.
Моделите от сбирката са определени да носят имена на наранени региони, над които са нанесени големи вреди от разнообразни стихии - урагани, мощни ветрове, трусове и наводнения. Неслучайно, те са кръстени на изстрадали и опустошени места, с цел да провокират интерес и подбудят всички нас да потърсим аргументите за тези последствия.
Четири детайла оформят линията на ЗОВВ - Земя, Огън, Вода и Въздух. ЗОВВ е естествено продължение на събитията за замяна на облекла " Въртидрешка ", които реализират уредниците от Empty Your Wardrobe. Колекцията е основана от единични дизайнерски модели, направени от трансформацията на облеклата, които не откриха своя нов притежател на предходните събития. Колекцията е въодушевена от задъхващата се от замърсяване и употреба планета.

На чаша вино, като специфични посетители в галерията, ще имате опцията да разгледате моделите от стихията " Земя ", притворени в изящни картини върху стените.
Аксесоари, сътворени от отпадъчни материали, с присъединяване на огромни български дизайнери, ускоряват посланието на сбирката: " Към устойчива среда! ".
ЗОВВ приканва за по-отговорно отношение към четирите стихии, които пазят салдото в природата. Създаването ѝ е стимулирано от свръх потреблението и световното стопляне, влияещи върху нашата еко система и популация.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР