Задръстванията в най-големия комплекс Меден рудник“ могат да бъдат намалени

...
Задръстванията в най-големия комплекс Меден рудник“ могат да бъдат намалени
Коментари Харесай

Стоян Царев обещава: Край на кошмарното сутрешно задръстване в ж.к. „Меден Рудник“

„ Задръстванията в най-големия комплекс „ Меден рудник “ могат да бъдат понижени до най-малко и аз знам по какъв начин! Решението не е скъпо и не е трудоемко. Да, от него мъчно ще могат да бъдат отклонени „ странични средства “, само че бързо ще помогне на хората, които прекарват по 4 часа седмично чакайки в своите коли. “

Това разяснява заместник-председателят на Политическа партия „ Средна европейска класа “ /СЕК/ Стоян Царев . Той е почнал да изследва казуса след многократни недоволства от жители преди време . Свързал се е с екип от експерти и откакто е анализирал обстановката предлага работещо решение .

„ Вече имам абстрактен план за създаване на още едно платно, от лявата страна в посока Бургас. Това ще отпуши трафика, до момента в който тече подготовката по другите планове. Приветствам концепцията за обход през блатото, само че тя беше стартирана още през 2019 година, а до ден сегашен не е осъществена и даже не е стартирало нейното създаване. А единствено до момента в който мине оценката за влияние на околната среда, евентуално ще дойдат другите избори. Трябва ли още 4 години жителите на Бургас да не престават да прекарват живота си в запушване? “ , пита той.

Нов път. Снимка: Политическа партия СЕК

Решенията от време на време са елементарни и не изискват доста милиони , години и предизборни обещания, съобщи Стоян Царев. В поддръжка на тази концепция, той към този момент е почнал и събирането на подписи на няколко места в ж.к. „ Меден Рудник “.

„ Ако желаете да бъде решен този проблем, можете да ме подкрепите с бюлетина 3 и преференция 103 “ , прикани претендента за общински консултант от Политическа партия СЕК.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР