Задава се нов фолк скандал, който има всички предпоставки да

...
Задава се нов фолк скандал, който има всички предпоставки да
Коментари Харесай

Ариа с грозни думи за Камелия

Задава се нов фолк скандал, който има всички предпоставки да прерасне в същински земетръс, в случай че съдим по темперамента на двете певици, които се впускат във война. 

Неотдавна Камелия атакува протичащото се в сектора и косвено упрекна настоящата фолк звезда Ариа за протичащото се в нощните клубове и стремглавото поглъщане на сектора. Половинката на футболиста Георги Йомов не остана длъжна на колежката си и я затапи по жесток метод. 

 undefined

В телевизионно изявление Камелия се опита да разсъждава върху протичащото се в сектора и по какъв начин шоуто е изместено от сеира. " Мисля, че повече се търси сеира в последно време, тъй като шоуто е концептуално измислено нещо, което да поднесеш на публиката, тъй че да бъде очарована. А това да смъкваш панталона на някой клиент или да качваш една сюрия хора при теб на сцената, тъй като просто си засичаш времето и да ти минат записаните песни и песни на сътрудници дори… Да ги събличаш голи, да правиш лицеви опори и да се връзваш нагоре с краката – това за мен е повече сеир, в сравнение с шоу. Така че аз съм „ ЗА “ шоуто, само че равнището много се промени и сеирът измести шоуто! ", споделя изпълнителката на неостаряващия шлагер " Луда по тебе ". 

На последното присъединяване на Ариа в хитов столичен клуб неин обожател я попита по микрофона по какъв начин ще разяснява думите на Камелия. Първоначално Ариа се направи на разсеяна, след което нанесе пагубен удар на по-възрастната си колежка. " На хора, които излизат по зърна и пеперудки по концерти, не одобрявам мнения за себе си ", сподели ядосано Ариа и получи мощни овации от агитката си в препълненото заведение.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР