Задържано е лице, което има съпричастност към извършеното тежко престъпление

...
Задържано е лице, което има съпричастност към извършеното тежко престъпление
Коментари Харесай

Убиха баща и дъщеря в Горни Дъбник, заловиха предполагаемия извършител

Задържано е лице, което има съпричастност към осъщественото тежко закононарушение - 36-годишен мъж, който е прочут на системата, не е осъждан, има 5 регистрации. Това сподели основният секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Младен Маринов във връзка със случая с открития мъртъв 71-годишен мъж в село Горни Дъбник и умрялата му по-късно щерка, по време на постоянния месечен брифинг на Министерство на вътрешните работи. 
" В село Горни Дъбник е осъществено двойно ликвидиране. Мъжът е умрял на място, а щерка му по-късно в болничното заведение ", сподели още той, представен от "Фокус ". 
" Бяха осъществени незабавни оперативно-издирвателни мероприятия на територията на 3 регионални дирекции- Стара Загора, Габрово и Плевен ", уточни Младен Маринов. " Мотивът не е за обир, евентуално е битов, въпрос на персонални връзки ", разяснява основният секретар на Министерство на вътрешните работи. 
Във връзка със случая с отвличането на Адриан Златков той разясни: " Разследването тече, екипът рапортува всяка седмица. Разследването е под надзора на основния прокурор и прокурори от ВКП ". " Създали сме нужната организация, да изчакаме умерено да си свършат работата ", сподели още Младен Маринов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР