Задържаният за убийството на Кристина Благоева Калоян Каймакчийски сякаш имал

...
Задържаният за убийството на Кристина Благоева Калоян Каймакчийски сякаш имал
Коментари Харесай

Калоян за Кристина: Смених доста жени след нея, имах много гаджета, не я помня

Задържаният за убийството на Кристина Благоева Калоян Каймакчийски като че ли имал раздвояване на личността. Близките на мъжа даже не подозирали, че той я е тормозил и следил. Добре прикривал обсебването си, което безусловно го побърквало. Според властите натискът върху жената започнал последните месеци.

Нещо, което приятелите му не знаят. Повечето от тях даже не помнят в миналото да им е приказвал за Кристина. Пред “24 часа " негов прочут твърди, че когато я споменавал, казвал с най-спокойния звук, че е не запомнил даже физиономията и към този момент нищо не ги свързва: “Смених много дами след нея, имах доста гаджета, не я помня. "

Точно по тази причина никой от тях не спрял мъжа, преди да извърши закононарушението. Те не подозирали, че той даже направил проект за убийството, откакто тя му споделила по телефона, че повече не желае да се виждат. За двойствения метод на живот не е знаела и военнослужещата Йордана Соколова, с която живеел. Тя не била наясно с обстоятелството, че на 3 април Каймакчийски взел револвера, с цел да стреля по Благоева.

“Ходих с Калоян в Пазарджик, когато го съдеха за палеж на автомобил и закана за ликвидиране - спомня си пред медията ни Александър Алексов. - Тогава не имах вяра в какво го упрекват, само че в този момент към този момент нещата са напълно разнообразни. Кристина беше доста блага жена, гледаше си детето. Знаех, че са се разделили. Въобще не съм предполагал, че още са дружно. Мислех, че към този момент е с Йордана. Как съм го познавал, а то какво се оказа действително...

Много ми е помагал, доста хубави моменти имаме дружно, само че е доста тъжно това, което стана. Чухме се в края на март за да се забележим, само че имам доста напрегната стратегия и не съумях. Ако знаех какво му се върти в главата, може би приятелски разговор щеше да му помогне. За жал, към този момент нищо не може да се направи за Криси. А Калоян би трябвало да получи помощ и наказване. Наистина като другар беше постоянно на линия, само че очевидно си е имал съществени вътрешни терзания. "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР