Задържаният за убийството на карловската рейнджърка Светослав Каменов се е

...
Задържаният за убийството на карловската рейнджърка Светослав Каменов се е
Коментари Харесай

Убитата рейнджърка - жертва на любовен триъгълник

Задържаният за убийството на карловската рейнджърка Светослав Каменов се е оказал непотребният в неотдавна формиран любовен триъгълник сред него, нея и различен мъж, разкриха пред marica.bg ангажирани с следствието на случая. Той не е могъл да одобри, че красивата Десислава Стоянова е почнала нова връзка и по тази причина я е умъртвил.

Светослав и Десислава били военни в карловската бригада, където се срещнали. Между тях пламнала толкоз мощна обич, че двамата се развели и заживели дружно, сочат данните все още. Съпругата на Светослав се върнала с двете им деца в Плевен, откъдето е родом, а синът на Десислава останал с татко си в Пловдив. Влюбените се събрали в жилището на рейнджърката във високите блокове в Карлово. Според информация от следствието, Светослав е взел участие с пари за покупката на жилището.

Двамата били дружно 5-6 години, описват осведомени. Наскоро обаче Светослав схванал, че Десислава е почнала нова връзка. Това го разгневило толкоз доста, че предпочел да я убие, вместо да я даде на различен.

Двуметровият великан Светослав е взел участие в няколко военни задачи. След като се върнал от бойното поле, се оказало, че видяното и претърпяното е повлияло зле на душeвността му. “Там е превъртял ”, споделят под сурдинка негови сътрудници.

Светослав е употребявал военните си умения, с цел да убие Десислава – прекършил е врата й със личните й ръце. После намушил тялото й в раклата на вилата в Сопот, благосъстоятелност на негов другар, която той употребил, изясняват осведомени с следствието, водено от Военно контраразузнаване (Трето управление на ДС). Останките й били извадени в няколко чувала, защото трупът бил почнал да се разлага.

В колата на Десислава е открита кръв от нея, има и негови отпечатъци. Още се обяснява по какъв начин тъкмо е станало убийството. Възможно е Светослав да я е умъртвил в жилището й, а след това да е пренесъл натрупа с нейния автомобил до вилата в Сопот. За да прикрие следите, след това той е дал колата за разфасоване в автоморга. След това е отпътувал за Мездра, откъдето е родом.

Според друга версия Десислава е отишла до вилата, откакто Светослав я помолил да се видят за финален път.

Информацията за тежкото закононарушение към момента се обяснява, всеки ден излизат нови обстоятелства и условия. Още няма безапелационна картина на закононарушението, вероятни са всевъзможни промени във фактологическата конюнктура и нови изненади, изясняват ангажираните с следствието.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР