Задържаният за убийството на журналистката Виктория Маринова Северин Красимиров признал

...
Задържаният за убийството на журналистката Виктория Маринова Северин Красимиров признал
Коментари Харесай

Арестувания за убийството на Виктория Маринова признал на майка си, че е изнасилил жена

Задържаният за убийството на журналистката Виктория Маринова Северин Красимиров признал на майка си по телефона, че е изнасилил жена и по тази причина отпътува за Германия. 
 Арести и за родственици на обвинения за убийството на Виктория
Това описа пред публицисти лелята на Северин. 

Лелята и приятелката на 21-годишния Северин приказваха пред медиите по молба на живеещите в квартал  " Селеметя " в Русе, които се тормозят от разпра. 

Приятелката на Северин, с която живеят на фамилни начала, описа, че в нощта преди убийството той отишъл на рожден ден с другари, които тя не познава.

В събота - в деня на убийството, го видяла с кръв по облеклата. Той обяснил, че се е сбил с момче. Тя не му е задала повече въпроси, тъй като се уплашила. 

По думите ѝ по него не е имало забележими пострадвания. 

Той не ѝ обяснил и за какво отпътува за Германия. Казал ѝ единствено, че би трябвало да отиде, а по-късно ще вземе и нея. 

Приятелката на Северин описа още, че не е видяла у него непознати движимости, а за убийството схванала от медиите.

Тя сподели още, че не има вяра Северин самичък да е направил закононарушението. Според нея приятелите, с които е отишъл на рожден ден, може да са му помогнали.

Красимиров напуснал страната през „ Дунав мост ” в неделя следобяд. След като дошъл в Германия, в квартала се разчуло за какво е избягал. Именно хора от „ Селеметя ” помогнали на полицията да откри къде тъкмо в Германия се намира Северин, заяви Нова телевизия.

Заради напрежението в квартала има засилено полицейско наличие.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР