Задържаният за жестокото убийство в градския парк на Добрич Марин

...
Задържаният за жестокото убийство в градския парк на Добрич Марин
Коментари Харесай

Задържаният за жестокото убийство в Добрич е нападнал и ранил още един мъж преди две седмици

Задържаният за жестокото ликвидиране в градския парк на Добрич Марин Добрев е нападнал и ранил още един мъж преди две седмици. Това стана ясно от взаимен брифинг на Окръжната прокуратура и полицията.

Съдът в Добрич остави в ареста 31-годишния мъж, който рани смъртоносно 56-годишния Живко Борисов

От обвиняването обясниха, че през януари 2023 година е имало формирани три досъдебни производства за нахлуване с нож и палеж против Марин Добрев. Само в единия от случаите обаче имало доказателства, че той е причинителят.

Назначената съдебно-психиатричната експертиза заключила, че мъжът не може да носи наказателна отговорност и по тази причина е бил настанен за лекуване.

Задържан е 31-годишен мъж

След като на 25 февруари тази година още веднъж е бил подаден сигнал за намушкан в региона на ръката, полицията задържа Добрев, само че заради липса на доказателства го освобождава. След ден обаче от записи излиза наяве, че Добрев е наоколо до местопроизшествието с нож в ръка.  

На 7 март 56-годишен мъж е намушкан и умира от раните си. Тялото на Живко Борисов е намерено наоколо до детска площадка, а за случая е арестуван 31-годишния Марин Добрев.

Междувременно в града се организира бдение

„ Започва подготовка по настаняването на лицето в профилирано лечебно заведение, само че не е било намерено на адреса или на местата, където нормално обитава. Извършени са 14 визити на адреса, плюс адресите на баба му и на други места. Така се стига до осъществените две действия - нанасяне на удар с нож в региона на врата на чужд жител и осъщественото същата вечер ликвидиране “, сподели окръжният прокурор на Добрич Радослав Бухчев.

За задържания 31-годишен мъж има данни, че е наркозависим и с психологично заболяване.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР