Задържания похитител след заложническата криза в санданското село Вълково вчера,

...
Задържания похитител след заложническата криза в санданското село Вълково вчера,
Коментари Харесай

Насочи пистолета към мен и после стреля във въздуха - свидетелски разказ за заложническата криза във Вълково

Задържания грабител след заложническата рецесия в санданското село Вълково през вчерашния ден, се е лекувал в психиатрично заведение. Той е прочут на полицията, само че се е предал самичък, с помощта на намесата на психолози. Двете похитени дами са в положително общо положение. Простреляният мъж обаче е с заплаха за живота.

Битовият скандал, стигнал до заложническа рецесия и един ранен в Санданското село Вълково през вчерашния ден, приключи с щастлива развръзка. Благодарение на намесата на психолози и полиция, похитителят се съобщи и до повече ранени не се стигна.



Малко след 17:00 часа през вчерашния ден, Лидия Топалова чува крясъци и изстрели в прилежащата къща. Отивайки да ревизира, се оказва очи в очи с 41-годишния грабител.

" Гледам това момче с два револвера държи и му споделям " вие вманиачен ли сте, бе ", а той насочи револвера към мен, нищо не ми отговори и стреля във въздуха един два пъти. Излязох на открито и почнах да крещя по махалата да се съберат хора. Имаше три, три изстрела имаше ", показа техен комшия, Лидия Топалова.

Нападателят прострелва бащата на някогашната си жена. Той е закаран в началото в болничното заведение в Сандански, а по-късно по неотложност в Пирогов. Мъжът е с уцелен в белия дроб и е с заплаха за живота. Стрелбата е осъществена с две противозаконни оръжия - револвер и револвер. А нападателят е прочут на полицията.

" Той е от град Лом, на 41 години, престъпно проявен ", изясни старши комисарят Даниел Димитров - шеф на ОД на Министерство на вътрешните работи - Благоевград.

Той е лежал в психиатрично заведение. Докато стреля и държи в плен двете заложнички предава онлайн протичащото се в обществените мрежи. Предал се непринудено, след намесата на психолози, служители на реда и отряда за битка с тероризма.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР