Задържани са три товарни автомобила, превозващи 180 кубика незаконен дървен

...
Задържани са три товарни автомобила, превозващи 180 кубика незаконен дървен
Коментари Харесай

Спипаха 180 кубика незаконен дървен материал в землището на село Разделци

Задържани са три товарни автомобила, пренасящи 180 кубика противозаконен дървен материал в землището на село Разделци. Това оповестиха от ОДМВР - Търговище.

Около 17.00 часа на 19 февруари в землището на с. Разделци, община Антоново, е осъществена полицейска инспекция на два товарни автомобила, движещи се в посока към гр. Попово.

Става дума за: влекач „ ДАФ “ с търговищка регистрация с полуремарке-фирмена благосъстоятелност, ръководен от 51-годишен мъж от гр. Златарица, както и влекач „ Скания “ с ремарке „ Кьотел “ с търговищка регистрация – също фирмена благосъстоятелност, ръководен от 30-годишен мъж от с. Долно Козарево, община Омуртаг. В с. Разделци е осъществена инспекция и на трети автомобил – влекач „ ДАФ “ с полуремарке „ ЛАК “ с търговищка регистрация – благосъстоятелност на мъж от с. Трескавец.

Установено е, че трите товарни автомобила транспортират общо 180 пространствени кубични метра дърва за огрев от типа „ акация “ с нередовни транспортни билети. По случая е формирано досъдебно произвеждане по разказа на РУ-Омуртаг.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР