Задържан за е един от собствениците на кредитната фирма. Той

...
Задържан за е един от собствениците на кредитната фирма. Той
Коментари Харесай

Собственикът на офиса за бързи кредити е задържан за убийството в Стара Загора

Задържан за е един от притежателите на кредитната компания. Той е имал позволение за огнестрелно оръжие и е прострелял смъртоносно 37-годишен собствен чиновник при зародила кавга в следобедните часове в сряда. 

Сигнал за случая е подаден през вчерашния ден следобяд. При стрелбата в помещението на оживеният бул. " Цар Симеон Велики " в Стара Загора няма други потърпевши. Освен убития вътре са били и двамата притежатели, като единият е стрелял по 37-годишния Станимир Иванов- Стамбето.

" Цялата нощ са провеждани оперативно-следствени дейности. Разпитани са голям брой очевидци. Работата по случая продължава. Най-вероятно е зародило счепкване сред лицата ", изясни комисар Валентин Георгиев шеф отдел " Разследване " в ОД на Министерство на вътрешните работи Стара Загора. 

Работи се по няколко версии, като главната е за зародили финансови неуредици, разяснява окръжният прокурор на Стара Загора Дичо Атанасов.

Убитият мъж е бил в договорни връзки със притежателя на компанията за бързи заеми, имал е престъпно минало, лежал е и в пандиза, откакто през 2016 година се беше барикадирал в апартамент в Стара Загора и замеряше с коктейли Молотов чиновници на реда.

Стрелецът към момента не е дал показания, арестуван е за 72 часа по искане на прокуратурата, посочи окръжният прокурор Дичо Атанасов.

В убития е открит нож, само че не е ясно дали е заплашвал с него някой от притежателите на компанията за бързи заеми. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР