„Задържан е извършителят на убийството в „Слънчев бряг”, заяви главният

...
„Задържан е извършителят на убийството в „Слънчев бряг”, заяви главният
Коментари Харесай

Ето го 37-годишният Михаил Станчев арестуваният за убийството на Коста Миджурина

„ Задържан е причинителят на убийството в „ Слънчев бряг”, съобщи основният секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов на брифинг в Бургас.

Той е 37-годишен, споделя се Михаил Станчев, научи извънредно Информационна организация „ Дейли Прес “. Задържан е, до момента в който се е опитвал да избяга в Турция през Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Лесово “. Пътувал самичък с автомобил с бургаска регистрация,разбра още Агенция „ Дейли Прес “.

Полицаите са разкрили законно притежаван револвер, добави шефът Маринов.

Снощи 55-годишен предприемач беше убит в курорта, а 22-годишна жена е в кома в болничното заведение в Бургас. Нападението против тях е станало малко след 21:00 часа. Двамата са били в първокласна кола, когато по тях е стреляно. На задната седалка е имало още двама души.

Според проверяващите става въпрос за ликвидиране от ревнивост по непотвърдена информация на Информационна организация „ Дейли Прес “ Михаил Станчев е имал връзка две години с простреляната Симона за която „ Дейли Прес “ писа, че е дъщеря на шефа на Дряновската полиция.

Арестуваният е имал законно огнестрелно оръжие поради работата му, осведоми още прокуратурата.

Работел в „ Слънчев бряг” и е с чисто престъпно минало. Няколко години живее и работи в София, само че откакто вижда, че няма работа в София отпътува с по-големия си брат в Слънчев бряг, научи единствено и само „ Дейли Прес “.

Убитият мъж е хазартният необут Коста Николов по прякор Миджурина. Той държи 15 казина и игрални зали в страната, името му се свързва и с хотел, осведоми през вчерашния ден уеб сайтът „ БургасИнфо “.

Тежко ранената млада жена е на 22 години от Велико Търново. По информация „ Дейлй Прес “ информация се споделя Симона Тодорова и е била чиновник в едно от
казината на убития.

Около автомобила, в който е намерено тялото на мъжа, криминалистите откриха голям брой гилзи, добави „ БургасИнфо “.



Снимки:.dailypress-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР