Заданието за хакерската атака срещу Националната агенция за приходите към

...
Заданието за хакерската атака срещу Националната агенция за приходите към
Коментари Харесай

Шефът на ГДБОП: Знаем кой е поръчителят на ТАД груп за хакерската атака срещу НАП

Заданието за хакерската офанзива против Националната организация за приходите към " Тад груп " е извън. Знаем от кого идва.  
 Главният редактор на Биволъ: Опитват да ни пришият към делото против ТАД Груп, с цел да ни шпионират  Спецпрокуратурата разгласява персоналните данни на прокурори и следователи около разкритията против ТАД Груп  Спецпрокуратурата пусна доказателства против ТАД Груп за хакнатите данни
Това съобщи шефът на ГДБОП Ивайло Спиридонов по бТВ. Поръчителят на офанзивата обаче ще стане прочут на обществото на по-късен стадий. По мотив пуснатите през вчерашния ден от прокуратурата доказателства по случая, основен комисар Спиридонов изясни, че това е доста дребна част от информацията, с която разполагат проверяващите.

Спецпрокуратурата е трябвало да покаже до някаква степен истината, която ще стане ясна в съда, сподели още шефът на ГДБОП. 

" Тези лица (от ТАД груп) са образец по какъв начин може да станеш жертва на личната си охранителна система. Видяхме какъв код за достъп се вкарва от охранителните камери ", добави той. Според него има задоволително доказателства, в това число и записи на диалози, които потвърждават, че от " Тад груп " са атакували уеб страниците на избрани компании, а след това са им предложили отбрана. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР