Задължително четиво за всички студенти-тролове:– Вземи си възглавница и положи

...
Задължително четиво за всички студенти-тролове:– Вземи си възглавница и положи
Коментари Харесай

Как да се забавляваш по време на изпит

 трол-студент

Задължително четиво за всички студенти-тролове:

– Вземи си възглавница и постави глава на нея. Събуди се 15 минути преди края на изпита и кажи: „ Копеле, би трябвало да работя!!! “ и започни бързо да драскаш. Предай си работата няколко минути преди края на изпита.

– Направи от листа си самолетче и започни да се целиш в изпитващия.

– Не млъквай през целия изпит. Чети въпросите, обсъждай ги със самия себе си. Ако ти създадат забележка, с изумен тип попитай: „ Нима чувате мислите ми?! “ След това започни да разсъждаваш мощно на глас, че изпитващият е козел.

– Влез в аудиторията, вземи листа с въпросите, седни. След няколко минути се обърни на всеослушание към изпитващия: „ НИЩО не разбирам! Ходих на лекциите Ви през целия учебен срок. Каква е тази нелепост? И въобще, къде е нашият учител? Кой сте Вие? “

– Измисли си почтена причина да не отговаряш на въпроса. Например: „ Отказвам да отговоря на този въпрос, защото опонира на моята вяра “ или „ Няма да отговоря на този въпрос, до момента в който не пристигна юристът ми! “ или „ Това опонира на Държавната военна теория! “ Приемливи са всевъзможни разновидности.

– Вземи със себе си плъх.

– Влез в аудиторията залепен към стената, гледайки уплашено. Въздъхни облекчено. Отиди до изпитващия и му кажи шушукайки: „ Те ме откриха. Налага се да напусна страната… “ И си излез.

– 15 минути след началото на изпита стани и скъсай теста си на дребни късчета, като ги хвърлиш във въздуха с зов: „ Честита нова година! “ Помоли за различен тест. Повтаряй на всеки 15 минути.

– Напиши отговорите с цветни пастели.

– Яви се на изпита в ексцентричен тип. Няма да е неприятен комплект от строго сако, шорти-бермуди и гумени ботуши. С горделивост кажи, че през вчерашния ден са ограбили жилището ти и си пристигнал с каквото можеш, тъй като изпитът е по-голям от всичко за теб. След приемането на билета ненадейно се разциври и упрекна професора за загубите от грабежа.

– Напиши отговорите с транслитерация (с латински букви, само че български думи). Ако изпитът е по език, направи противоположното. Ако е по физика или математика, използвай римски числа. На недоумяващия възклик на професора измърмори нещо от рода на „ несъответственост на кодировката “.

– Щом получиш теста си, го изяж и мощно кажи на ръчния си часовник: „ Ще бъде изпълнено, сър! “

– Отиди с нож към катедрата с билети с възклик: „ Демони на пъкъла, приемете тази жертва! “

– Премествай се на всеки 5 минути, взимайки всички движимости със себе си. Аргументирай се с това, че тук силата чи по Фън шуй е по-силна.

– Появи се на изпита в черно покривало. След към половин час си постави бяла маска и започни да крещиш: „ Аз съм Фантома от операта и съм пристигнал за вас! “, до момента в който не те изгонят от аудиторията.

– Направи комплимент на изпитващия. Кажи (с тъмно изражение на лицето) какъв брой секси е през днешния ден.

– След като получиш задачата си, я погледни, засмей се гръмовно и кажи: „ Наистина ли би трябвало да изгубвам време за тази нелепост?! “

– От самото начало на изпита си припявай мелодията от „ Бригада “. Не обръщай внимание на молбите на изпитващия да спреш. Когато стартира да те гони от аудиторията, започни да го заплашваш с „ излет на Витоша “ и го попитай кой му е обезпечил „ чадър “.

– Вземи със себе си другарка, дано тя ти масажира гърба по време на изпита. Настоявай че това ти е належащо, тъй като имаш неприятно кръвообращение.

– След като получиш теста, повикай изпитващия и го попитай за отговора на всеки въпрос. Настоявай за отговора непременно.

– По време на писмения отговор пиши думите на разнообразни места, а след това ги съедини със стрелкички.

– Вземи със себе си голям извънредно недъгав кумир. Остави го на чина и постоянно му се моли. Може даже да му принесеш дребни жертви.

– Организирай доставка на бонбони, цветя и така нататък на всеки пет минути в продължение на целия изпит.

– Пиши отзад-напред.

– С всичка мощ удари с пестник по масата и кажи, че животът ти е минал напразно…

– Донеси със себе си някой музикален инструмент (идеален е родопска гайда) и изсвирвай разнообразни мелодии. На молбите да спреш отговори: „ Това ми оказва помощ да мисля “.

– За най-наглите: напишете като отговор „ 10 аргумента за какво професорът е козел “.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР