Задължителните тестове с детектор на лъжата за терористи, осъдени за

...
Задължителните тестове с детектор на лъжата за терористи, осъдени за
Коментари Харесай

Четирима терористи бяха изпратени обратно в затвора заради тестове с детектор на лъжата, въведени след атаката на Лондонския мост

Задължителните проби с детектор на лъжата за терористи, наказани за надлежно закононарушение, които получават условно освобождение, бяха въведени от Закона за битка с тероризма и наказванията от 2021 година, който беше направен след.

, 28, участва на конференция за рехабилитация на пандизчии, когато намушка до гибел възпитаниците на университета Кеймбридж Джак Мерит, 25, и Саския Джоунс, 23, които също бяха на събитието. < /p>

Осъденият терорист - който планираше да взриви Лондонската фондова борса и да построи подготвителен лагер в следения от Пакистан Кашмир - беше излязъл от пандиза с лиценз повече от година, откакто излежа половината от 16-годишната присъда присъда.

В отчета на Министерството на правораздаването се споделя, че 46 души са били обект на изискването за лиценз за полиграф сред 29 юни 2021 година и 30 юни 2023 година

Прочетете повече:
Instagram се извинява след вмъкването „ терорист “ в някои палестински профили
Мъж е упрекнат след съобщаване за обезчестяване на английска полицайка

Общо 88 теста с детектор на лъжата са осъществени на 39 души, като резултатът е систематизиран като „ забележителен отговор “ " в 31 случая, или 35% от прегледите.

Изображение: Саския Джоунс и Джак Мерит са били на събитие за рехабилитация на пандизчии, когато са били убити

" Значителен отговор е резултатът от прегледа, тълкуван като „ излъган “, когато проверяващият заключи, че лицето не е казвало истината, когато е отговаряло на един или повече от въпросите на полиграфското проучване “, се споделя в отчета.

„ Разкриване на информация, обвързвана с риска “, които се преглеждат дружно с други „ информация, обвързвана с риска ", са записани в 63 случая, или 72% от прегледите.

" В три случая това е довело до извикване на лица ", се споделя в отчета.

" A неналичието на сходство с изискването за полиграфски лиценз от четвърто лице също способства за тяхното отзоваване. "

Законът за битка с тероризма и наказванията сътвори нова категория " съществени терористични закононарушения " на фона на опасенията на нарушителите, наказани за обмисляне на офанзиви получаваха относително леки присъди.

В него се споделя, че приетите за отговорни по категорията би трябвало да бъдат изправени пред най-малко 14 години затвор, с интервал на удължение, който би трябвало да изтърпят с лиценз сред седем и 25 години, в случай че няма " изключителни условия ".

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР