Зад утвърдената марка аксесоари Darla home стоят две приятелки от

...
Зад утвърдената марка аксесоари Darla home стоят две приятелки от
Коментари Харесай

Darla home – приказни аксесоари за малки, големи и пораснали деца

Зад одобрената марка аксесоари Darla home стоят две приятелки от Варна. Аксесоарите и куклите, плюшените бижута и красиви диадеми са запаметяващи се и атрактивни, а на тях се радват както дребни деца, по този начин и към този момент пораснали девойки и момчета. На страницата им във фейсбук можете да видите сбирките, изключителните фотографии, както и сияйните модели, които са действителните вдъхновители за извиращата креативност и знание на детския свят. Има информация и за местата, в които се намират приказните аксесоари.

Darla home провежда и свои впечатляващи каталози с по няколко тематични и сезонни сбирки за всяка година.  Поднесени са с огромен професионализъм и поради фотографите, с които работят, и поради отношението и непринудеността на моделите. Особено на мини-моделите, от които се желае да са това, което са:)



Снимка: Darla home

Добавям и уверението от персонален опит, че всичко, което ще видите на красивите фотоси на каталозите на Darla, е толкоз очарователно и онлайн.



Снимка: Darla home

Цветни шнолки, ластици за коса със занимателни елементчета и човечета по тях, папийончици, висулки за врат, плюшени медальони, дизайнерски кукли и смешни уголемени, обаятелни пижамковци...

Най-точното определение за последните намирам в уеб страницата, описани са като „ вълшебни същества, които всяка заран прибират пижамките в коремчетата си, а вечер бдят над съня на децата и го пазят от нежелани гости. “. Феята Жозефина, да вземем за пример, е с крила, както си прилича, занимателно личице и голямо като за самодива, само че мекичко тяло:)

                           

              сн. Darla home

Жабокът Франки има същото предопределение като всеки пижамко -  за гушкане по време на сън и за прибиране на пижамката и нощничката след пробуждане в търбухчето на идейното животинче. Изработени са от шушляков плат, вата и копчета.

                                            

  сн. Darla home

Моето първо изобретение на дарла-аксесоарите бяха ръчно направени рибки – колие с пайети. Стилен морски свършек на тоалета и подобаващ, както за деца, по този начин и за възрастни.

Всеки докоснал се до този магически свят на Darla home стига до посланието, което желаят да изразят с цветните хрумвания и нови и нови изненадващи сбирки на занимателните произведения. Всяко едно от тях се шие ръчно и това добавя любовта, с която се създава. Ще ви омагьосат... като в детска приказка:)



Снимки: Darla Home





Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР