Зачестяват заплахите му, плаши с бомби и директори на училища,

...
Зачестяват заплахите му, плаши с бомби и директори на училища,
Коментари Харесай

„Червения пират” заплашва министри и съдии след смъртта на Мартин Нотариуса

Зачестяват заканите му, плаши с бомби и шефове на учебни заведения, разкри шефът на ГДБОП основен комисар Явор Серафимов

Мартин Божанов не е сред живите от близо един месец, само че заканите против арбитър Владислава Цариградска не стопират. Те даже зачестяват. През последните седмици сходни закани са отправени и против вицепремиера Мария Габриел, както и към разнообразни министри. Това сподели в изявление за Нова телевизия шефът на ГДБОП основен комисар Явор Серафимов. 

„ Считаме, че всички тези сигнали се подават от едно и също лице. Има догатки кое е то – знае се с псевдонима „ Червения корсар ”. Това е български жител, със бездомнически метод на живот, който съумява да се добере до имейлите на обществени лица. Освен това насочва и бомбени закани против учебни заведения. Смятаме, че скоро ще бъде открит. В момента се търси интензивно ”, добави той.

Според него става въпрос за душевен невменяем човек, който, " следейки новините, намира вид да насочва закани към тези лица ". 

Шефът на ГДБОП отхвърли от ръководената от него работа да е изтичала информация по отношение на следствия против Мартин Нотариуса. След разкритията на някогашния вътрешен министър Бойко Рашков, Серафимов въпреки всичко сподели, че е допустимо Божанов да е имал контакти в ГДБОП.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР