Зачестиха премиерските включвания от джипа през последните няколко дни. Днес

...
Зачестиха премиерските включвания от джипа през последните няколко дни. Днес
Коментари Харесай

Борисов пак се метна на джипа. Посрещат го с аплаузи и скандирания ”Бойко!” в Ловеч

Зачестиха премиерските включвания от джипа през последните няколко дни. Днес Бойко Борисов още веднъж се качи на возилото си. Заедно с него бе и правилният му сателит - зам.-министърът от Министерство на регионалното развитие Николай Нанков.
Борисов инспектира строителството на новата пътна връзка с Автомагистрала " Хемус " край Плевен.

Премиерът предложения и Discovery, с цел да снимат строителството на Автомагистрала “Хемус”. Според премиера планът на автомагистралата е толкоз величествен, че заслужава вниманието на научнопопулярния канал

Борисов бе посрещнат с бурни аплодисменти в Ловеч, за разлика от през вчерашния ден, когато министър председателят отиде на посещаване във Велинградско, само че бе освиркан от протестиращи.

“Здравейте!”, извика Борисов и последваха бурни овации и викания “Бойко!”.

“Много ясно се вижда едните, които работят какво вършат, и другите какво желаят. Не се оплакваме. Ако са им по-добри стратегиите, народът ще ги избере, има избори след месец и половина. Всеки има право на деяние, когато е в границите на закона”, разяснява Борисов по време на живото лъчение във Фейсбук.

Именно от там през последните месеци Борисов ръководи страната. Това е и една от острите рецензии против премиера, който от над два месеца не се е появил на работното си място.

“Уникално оборудване! Не може да си визиите какво вършат българските строители! И локалните ги качете и ги закарйте да видят. Северозападът западнал…”, разяснява Борисов

“Няма да бъде повече, с помощта на вас!”, съобщи кметицата на Ловеч Корнелия Маринова.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР