Честит празник, Летница! Благодаря на кмета Краси Джонев за поканата

...
Честит празник, Летница! Благодаря на кмета Краси Джонев за поканата
Коментари Харесай

Нанков: Тухла върху тухла не е сложил никой друг, освен довършване на започнатото по време на нашето управление

„ Честит празник, Летница! Благодаря на кмета Краси Джонев за поканата да бъда част от тържеството във връзка отбелязването на 54 години от оповестяването му за град. И съм благополучен, че от ГЕРБ имаме принос в развиването и обновяването на Летница. И довечера стана дума за направеното тук, само че най-много за това, което занапред следва. Кабинетът „ Борисов 3 “ в края на мандата си даде средства за 4 огромни плана, които качествено усъвършенстваха средата и живота на хората в тази китна община. Днес те са приключени, а който от дълго време не е идвал тук ще ахне, като види какъв брой красиво е станало всичко. След нас обаче нищо, нищо не се е случило. Като на всички места. Нито ремонт на пътя Летница-Горско Сливово-Севлиево-Габрово, нито на пътя Левски-Летница-Ловеч, както желаеха локалните. Тухла върху тухла не е поставил никой различен тук, с изключение на дотъкмяване на започнатото по време на нашето ръководство. Никаква поддръжка от страната “.

Това разяснява някогашният районен министър Николай Нанков.

„ Време е да сменим курса и да променим смяната в посока към ГЕРБ, което значи нови благоприятни условия за развиване. И започваме незабавно, към този момент има съглашения за рехабилитация на улици в община Летница, за реорганизация на част от вътрешна водопроводна мрежа и създаване на канализация, възстановяване функционалността на „ Център за настаняване от фамилен вид “. А построяването на нов стадион с обслужваща част към този момент е почнало действително. Това е началото, към този момент е заложено в държавния бюджет с помощта на ГЕРБ, както знаете “, добавя той.

„ Важно е да подчертая, че няма да подвигаме налози и ще продължим, както постоянно е било по наше време, да подкрепяме бизнеса, който изцяло осиротя след ГЕРБ, както споделят хората, които обезпечават работните места в срещите ни. Какво още ще създадем в Летница зависи и от резултата на изборите. Нашите съперници се провалиха от лакомия и тотална несръчност да ръководят “, приключва той.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР