Забравете за гладуването и други екстремни методи - по този

...
Забравете за гладуването и други екстремни методи - по този
Коментари Харесай

Помогнете на черния си дроб през пролетта

Забравете за гладуването и други рискови способи - по този метод въобще не оказваме помощ на тялото си, а по-скоро противоположното.

 

Много от нас са чували препоръки за „ пречистване на черния дроб “ най-малко един път. Всъщност до пролетта този вътрешен филтър на телата ни се усеща изключително отпаднал, защото през студения сезон сме изключително склонни да ядем мазни храни и да пием алкохолни питиета. И в този момент черният дроб се нуждае от нашата помощ. Но тя би трябвало да е деликатна и способена. Как да „ прочистим черния дроб “ с положителни храни? Ето някои оферти на „ Спутник ”.

 
1. Превърнете в табиет яденето на 2-3 ореха дневно
Причина: Източник на глутатион и аргинин

Ядките са отличен източник на ненаситени мастни киселини, потребни аминокиселини и витамини. Ядковите мазнини са " верни " и здравословни. Те се всмукват добре и работят за възстановяване на положението на кожата, косата, зрението и мозъчната активност.

 



 

Но орехите имат едно доста преимущество пред останалите ядки. Те са богати на глутатион. Учените наричаттова вещество „ майката на антиоксидантната отбрана “. Той е включен в множеството процеси за обезвреждане на токсините в тялото ни. И нормално се създава от черния дроб. Но малко помощ няма да му навреди.

Освен това орехите са богати на аргинин - аминокиселина, която оказва помощ на черния дроб да обезврежда амоняка.

 

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР