Забравен знак на кръстовище в Пловдив превърна хиляди шофьори в

...
Забравен знак на кръстовище в Пловдив превърна хиляди шофьори в
Коментари Харесай

Забравен знак превърна хиляди шофьори в Пловдив в нарушители

Забравен знак на кръстовище в Пловдив трансформира хиляди водачи в извършители. Той е бил подложен на кръстовището на бул. " Руски " и улица " Гладстон " в посока от гарата към " Шести септември ". Това, евентуално, е станало още преди да стартира ремонта на източното платно на " Руски " в сектора сред " Гладстон " и улица " Преслав ", написа " Трафик ".

Ремонтът завърши преди повече от месец и платното беше отворено за придвижване. Да, обаче някой е не запомнил да махне един от знаците от краткотрайната организация на придвижването, която е била в действие по време на работата на строителите.

Движещите се в посока от Гарата към " Шести септември " се сблъскват със знак " Задължителен завой надясно след знака ". Той, действително, ги насочва към " Гладстон " и им не разрешава да продължат напред по към този момент отворения сектор от " Руски ".

След махането на загражденията, водачите, даже тези от градския превоз, към този момент се движат по източното платно на " Руски ". Наличието на знака обаче прави всички тях - хиляди души всеки ден - извършители.

Напълно допустимо е някой строго идващ разпоредбите лидер, бил той от различен град или пък от чужбина, в действителност да е завил надясно, спазвайки напътствията на забравената табела.

 --

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР