Забраната за прибиране в България на Васил БожковВасил Крумов Божков

...
Забраната за прибиране в България на Васил БожковВасил Крумов Божков
Коментари Харесай

Канна Рачева: Васил Божков е бил седем пъти на разпит пред САЩ

Забраната за прибиране в България на Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от не е била написана на листче. Давани са му ограничавания от две страни. Това за какво от Абу Даби са му споделили: „ Ти си застрашено лице “ не го знаем и няма да го разберем. Той е бил седем пъти на разпит пред държавните управляващи на Съединени американски щати “, съобщи в предаването „ Тази заран “ репортерът на bTV Канна Рачева.

Ексклузивно пред Канна Рачева говори адвокатът на Васил Божков - Стоян Баумайер, който заяви, че предприемачът е имал възбрана да се прибере в България от Съединени американски щати и ОАЕ.

Тя акцентира, че има три метода, с цел да отпадане от листата „ Магнитски “. „ По данни на интернационалните адвокати това е най-успешния метод, а най-неуспешният е да заведеш дело “, сподели Рачева.

Тя разяснява и това дали има съветска диря с Евгений Пригожин. „ Това е невероятно. Аз също не си дадох отговор на въпроса: „ Какво са правили и защо са си говорили и писали в последните две години? Съдът също пренебрегва тази теза и не обърна внимание “, сподели журналистът.

„ Това, което ми направи огромно усещане и ме смути леко е, че от прокуратурата не са получили формален отговор от съда в Абу Даби, че този човек е екстрадиран. Как тогава е пристигнал документа „ ние го екстрадираме “, обаче няма правосъдно решение за това. Не може да бъде по този начин “, добави тя.

„ Процедурата по изгонване не е такава. Тогава би трябвало страната, която желае изгонването като България да изпрати най-малко двама индивида, който са чиновници на полицията, които да го доведат с белезници и да по този начин да го смъкват “, посочи Рачева.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР