Забраната на президента на САЩ Доналд Тръмп за влизане в

...
Забраната на президента на САЩ Доналд Тръмп за влизане в
Коментари Харесай

Хаос по летищата в САЩ

Забраната на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп за влизане в страната на европейци провокира безпорядък по американските летища , оповестяват международни организации.

Снимки в обществените мрежи демонстрират големи тълпи от хора по летищата в Ню Йорк, Чикаго и Далас.

This is the scene at O’Hare airport. The traveler who took the photo said it’s a 6-hour wait for bags then on to customs for 2-4 more of waiting in shoulder-to-shoulder crowds. Police are handing out water and disinfectant wipes. @fly2ohare #ord #coronavirus #COVID19 pic.twitter.com/UTx9E0nj1s
— Brooke Geiger McDonald (@BrookeGMcDonald) March 15, 2020
Пътниците са принудени да чакат на дълги опашки за инспекция от имиграционните управляващи. Има недоволства за липса на мокри кърпички и дезинфекциращи гелове, както и маски. Пътници също се оплакват, че няма инспекция за температура и никой не следва протоколите за ковид.

Ситуацията припомня за 2017 година, когато администрацията на Тръмп наложи ограничавания за някои страни.

JFK also packing people in lines in customs for hours. This is ridiculous - where are the protocols to prevent anyone who might be infected in this crowd from infecting everyone else? https://t.co/yI83CwlXwQ
— Laura Walker ⚖
In case anyone was wondering, this is how NOT to do social distancing.

What the fuck, Texas? https://t.co/BPFV1Zgjrd
— Angry Staffer (@AngrierWHStaff) March 15, 2020
По последни данни на Световната здравна организация по света има над 152 00 доказани случая , а умрелите са повече от 5700. Регистрирани са случаи в 141 страни. Данните на Университет " Джон Хопкинс " демонстрират над 156 000 случая и над 5800 умряли.

Можете да следите случаите на ковид в България на уеб страницата на Военномедицинска академия, на уеб страницата на Министерството на здравеопазването и за света на инфографиките на Световната здравна организация и на Университет " Джон Хопкинс ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР