Зъботехникът Иван Рълев от Симитли е големият победител в сезон

...
Зъботехникът Иван Рълев от Симитли е големият победител в сезон
Коментари Харесай

Имах връзка с Денислава в Игри на волята, обяви победителят Рълев

Зъботехникът Иван Рълев от Симитли е огромният победител в сезон 5 на “Игри на волята ”. 26-годишният спортист получи чек за 100 000 лв. и попадна в елитния клуб на първенците. Иван е последният оживял от първото напълно мъжко племе в историята на “Игри на волята ” – Гладиаторите.

“Направих немислимото. Никой не вярваше, че ще печеля първоначално. Бях подценяван. Бях притиснат в ъгъла. Направих го поради своя татко, който ме поддържа постоянно! Ще помня прекарването “Игри на волята ” цялостен живот ”, разяснява първенецът.

Рълев завоюва безапелационно финала на рисковото риалити и водеше по време на цялата борба. Срещу него на Арената се изправиха компютърният талант Момчил Василев, който приключи втори, и милионерът Мартин Николов – Елвиса, който се класира на трето място. Момчил се състезава с доста хъс и съумя да настигне Рълев на пъзела, само че преднината на зъботехника беше настоявам огромна.

В полуфинала на четвърто и пето място се класираха олимпийският медалист Красимир Дунев и някогашният футболист Благомир Мастагарков.

Първото си телевизионно изявление спечелилият Иван Рълев ще даде на следващия ден заран в предаването “Събуди се ” с водеща Марина Цекова, а подгласникът му Момчил ще бъде посетител в неделното издание на уикенд формата.

Шампионът на “Игри на волята ” 5 Иван Рълев гостува за първи път след успеха си в подкаста “След Игрите ”. Пред водещата Ива Иванова той разкрива каква е била тактиката му, с цел да стигне до успеха и удостоверява, че с Денислава Велкова са имали връзка. В момента двамата били скарани, само че не е ясно по какъв начин и дали ще продължат ввазимоотношенията си, сподели Рълев. Той си показва дамата до него да е доста нежна и смирена, съобщи " Дарик ".

Кастингът за сезон 6 на “Игри на волята ” към този момент е отворен. Всички искащи могат да се запишат на платформата на рисковото риалити. Част от участниците към този момент са известни, откакто завоюваха кастинг борбите си на Арената на най-вълнуващия формат.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР