Забит в тялото кърлеж е една от най-неприятните гледки. Освен

...
Забит в тялото кърлеж е една от най-неприятните гледки. Освен
Коментари Харесай

Валяк и етерично масло ще държат КЪРЛЕЖИТЕ на метри от вас

Забит в тялото кърлеж е една от най-неприятните гледки. Освен това може да се окаже и източник на инфекции.

Още, щом времето се стопли, е значимо да добавите в чантата си репелент, който да ви защищава от паразитите. Можете да си го закупите от аптека, магазин или сами да си го приготвите.

Днес ще ви издадем един извънредно бърз и ефикасен метод да се предпазите от кърлежите и освен това за към 1 минута.

Как да се предпазим от кърлежи за минута?

Нужни са ви само валяк за разчистване на облекла, евкалиптово или етерично масло от мента. От вас се изисква само да поставите няколко капки от маслото върху валяка и да го плъзнете по облеклата си. Този способ съумява да защищити освен от кърлежи, само че и от всички останали инсекти, които имат способността да жилят.
 Никога не правете това, в случай че желаете да извадите кърлеж от тялото си Никога не правете това, в случай че желаете да извадите кърлеж от тялото си
През лятото би трябвало доста да се пазим, тъй като това е интервалът, през който кърлежите са доста дейни. Те могат да ни налазят, до момента в който раз...

Евкалипта и ментата са двата аромата, които работят отблъскващи на всички инсекти, в това число и на кърлежите. Тези миризми обаче са съвсем незабележими за хората.

Бъдете спокойни, тези няколко капки няма да омазнят облеклата ви, нито ще оставят грозни следи по тях. Ако въпреки всичко се тревожите за новата си рокля или блуза, предлагаме ви още една рецепта, също толкоз ефикасна.

За задачата е нужно да разполагате с 10 капки масло от мента, 4 супени лъжици оцет и 2 чаени лъжици вода. Преди да употребявате домашния репелент, който сами сте си създали, разклатете доста деликатно опаковката и по-късно напръскайте по себе си.

За предпочитане е преди да ползвате каквито й да е било репеленти, да извършите тест за сензитивност на кожата. Ако мястото се зачерви, не трябва да ползвате и по-добре да се насочите към други естествени средства.

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР