Забелязвате ли кой и как се упражнява медийно, за да

...
Забелязвате ли кой и как се упражнява медийно, за да
Коментари Харесай

Веселин Дремджиев: Властта или е проспала отравянето на Гебрев, или се е снишила на Москва

Забелязвате ли кой и по какъв начин се упражнява медийно, с цел да пази Ru ползи - първо някъде надалеч във Венецуела, по-късно по-близо - в Македония. Лошата вест за тях е, че борбата към този момент е тук - в София.
Руснаците са упражнявали през 2015, необезпокоявани от българските управляващи, треперещи за парите от " хъбчето ", с отравянето на неуместния #Гебрев, продаващ оръжие за Украйна. Така, де - " курица не птица, Болгария не за граница ". След упражнението е пристигнал ред и на #Скрипал. Сега е ясно за какво Борисов към момента чака доказателствата, които бяха задоволителни на сътрудниците му, с цел да изгонят символно съветски дипломати след #Солсбъри.

Българското държавно управление настъпи мотиката. Няма потребен ход - или е проспало отравянето от #Федотов, или се е снишило, комфортно за Москва. Във всички случаи дължи отговор за какво не е дало публичност на признаците за първо потребление на бойни отровни субстанции в Европа след Втората международна война. А допълнението, че в абсурда посредством #Дунарит е намесен Пеевски, който намерено е именуван от западните медии " съветско прокси ", трансформира още отношението на европартньорите към властта в България.

Едно да е ясно - западните медии евентуално към този момент са купили билетите за своите специфични пратеници в София. И въпросите, които те ще задават не са като на послушните бг Tv. Защото и Гебрев е жив, и Дунарит работи, и властта си е на мястото. Време за въпроси. А те отвличат вниманието с Венецуела, благите...

Веселин Дремджиев, фейсбук

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР