Забелязали ли сте, че някои жени винаги са преследвани от

...
Забелязали ли сте, че някои жени винаги са преследвани от
Коментари Харесай

Няколко практични съвета, които ще ви помогнат да привлечете мъжа, за когото мечтаете

Забелязали ли сте, че някои дами постоянно са преследвани от мъжете, без значение каква е тяхната възраст? Където и да се появят, те получават цялото мъжко внимание. Може би се питате каква е тайната. Сега ще я разкрием с няколко съвета от психолозите, особено ориентирани към дамите, с цел да им оказват помощ да привлекат мъжа, от който се интересуват:

Застанете на подобаващото място на празненството

Всеки път, когато отидете на празненство, пробвайте се да задържите по-дълго време в центъра на стаята. Придвижвайте се постепенно, общувайте с хората, покрай вас и в случай че желаете да контролирате с кого да се срещнете и заговорите, в никакъв случай не сядайте за дълго време. По-скоро се слейте с тълпата, а когато забележите някой забавен мъж, грациозно се приближете до него и започнете неналожителен диалог.

Какво да вършиме, в случай че сте на ресторант или нощен клуб?

Ако сте на ресторант или нощен клуб, то тогава най-хубавата позиция, която може да заемете, е тази, в ъглите на помещението. Идеята е, че доста по-лесно е да се срещнете с хора там. Барманите също са склонни да приказват повече с хората в ъглите. И назад – най-лошите места за запознанства в заведения за хранене и питейни заведения са тези, наоколо до стената или в случай че седите на маса, в компанията на други хора. Това значи, че по-трудно можете да се огледате и въпреки това, също така и вие изглеждате по-труднодостъпна, което може да откаже от запознанство мъжа, демонстриращ интерес към вас. Препоръките на експертите в този случай са следните: ходете на заведение с другари, само че понякога се откъсвайте от тяхната компания, с цел да дадете опция и на други хора да се срещнат с вас.

Поддържайте постоянно добър външен тип

Никога не се знае къде и по кое време ви чака следващата пламенна връзка, тъй че старайте се да изглеждате добре по всяко едно време. Не си позволявайте да излизайте от къщи, без да сте изцяло сигурни във външния си тип. Дори в случай че сте се запътили към фитнеса или да потичате в парка, това не значи, че би трябвало да пренебрегнете положителната си визия. Открийте кои са цветовете, с които изглеждате най-добре и ги комбинирайте ловко. Ето един забавен факт – мъжете се усещат изключително привлечени от дами, облечени в розово-прасковената гама. Между другото, тези нюанси са много универсални – подобаващи са за съвсем всеки загар. Друг изпитан трик за привличане на мъжките погледи е да облечете облекла, чиито нюанси са сходни с тези на очите ви.

Използвайте езика на тялото с цел да привлечете мъжа

Казват, че езикът на тялото е всичко. Ето какво би трябвало да извършите: погледнете този, с който желаете да се запознаете в очите и в случай че забележите интерес от негова страна, отклонете леко взор надолу, след което още веднъж го погледнете в очите. По този метод вие ще изпратите значимо „ подсъзнателно известие “, което ще окуражи мъжа да ви заприказва. Подобни сигнали можете да изпратите и по други способи – като прокарате пръсти по косата си или леко докоснете шията си. Тези сигнали са предопределени за случаите, когато мъжът се намира на по-голямо разстояние от вас, да вземем за пример в другия завършек на стаята.

Ето и няколко неща, които не трябва да допускате в държанието си:

Да говорите безкрайно и още по-зле – само за себе си Да скръствате ръцете си Да дъвчете дъвка Да гризете ноктите си

Всяко едно от тези дейности издава тревога, възприятие на незадоволеност или просто неприятни обноски. Също по този начин, каквото и да става, не споменавайте някогашния си.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР