Забележителни действия на единствената опозиционна сила“, напомниха за боевете за

...
Забележителни действия на единствената опозиционна сила“, напомниха за боевете за
Коментари Харесай

БСП - опозиция с камък на шията в морето от проблеми

Забележителни дейности на „ единствената опозиционна мощ “, подсетиха за боевете за Сталинград. В деня, когато 11-те прокурори от 11 вероятни във Висш съдебен съвет – политбюро на правосъдната система – предложиха Иван Гешев за основен прокурор, „ алените “ минаха в уверено нахлуване против пълчищата на корупцията.
Техният щаб в Перник заречен да внесе сигнал в КПКОНПИ против зам.-кмета на Перник Владислав Караилиев за спор на ползи и нелегално добито имещество. Самоотвержената постъпка се случва в миг, когато страната се тресе и от абсурда с хакването на Национална агенция за приходите. Но какво е осветяването на персоналните данни на пет милиона българи пред пернишката покруса!

Видя БСП-Перник огромната несправедливост и нададе обективен сигнал. Храбри борци против корупцията. Дори не се откри в Изпълнителното бюро най-малко един да подсети, че Иван Гешев е къде-къде в по-голям спор на ползи посредством дамата, с която живее и която е в странни връзки посредством компании с основния очевидец по делото „ Иванчева “. Купила и жилище в София на цена като за дворен нужник в село от Северозапада. Но по какъв начин да промълви левицата за Гешев, като е номинация на Пеевски, който пък… нали... е собствен човек на половината ИБ на Българска социалистическа партия. Или пък те са негови - все едно. Пък и нали те го предложиха за началник на ДАНС? Той пък предложи на Висш съдебен съвет да предложат Гешев. Какво неразбираемо има тук?

Ето по този начин си отиват опозициите – сами скачат във вира с камък на шията. Без никой да ги бутне…

Фрог нюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР