Забавната телевизионна игра “Аз обичам България и специалните моменти зад

...
Забавната телевизионна игра “Аз обичам България и специалните моменти зад
Коментари Харесай

Силен старт за пилотните епизоди на Аз обичам България и Dancing Stars Extra

Забавната телевизионна игра “Аз обичам България ” и специфичните моменти зад кулисите на танцовото шоу „ Dancing Stars Extra “ приковаха телевизионната публика пред екраните

Уютна, занимателна и зареждаща с въодушевление петък вечер подариха пилотните епизоди на „ Аз обичам България “ и „ Dancing Stars Extra ” на феновете, избрали програмата на bTV нощес. Весело и забавно, съревнованието сред тимовете на КЕДЪРА, с присъединяване на Галена и Азис, и на КАДИЕВ – с Весела Бабинова и Филип Буков, е проследено от 29,7% от феновете (All4+, източник: GARB), по отношение на 20,5% на втората по гледаемост телевизия в същия часови слот.

Още със старта на „ Аз обичам България “ в 20:00 ч. темпото и настроението в играта зададе очарователната Алекс Сърчаджиева, която предложи доста нови и все по-любопитни игри на участниците, а в желанието им за победа блеснаха и непредвидените им гении. Така, да вземем за пример, в тима на КЕДЪРА Азис се оказа превъзходен художник, а Галена – отлична по география. Отборът на КАДИЕВ бе непостижим в актьорското майсторство и в разгадаването на правилния отговор в играта „ Героите измежду нас “. Те бяха безпогрешни и отгатнаха специалността плувец на „ индивидът амфибия “ – извънреден българин с два международни върха на Гинес за плуване в открити води. След непредвиден поврат в играта „ Рожден ден “ тимът на КАДИЕВ „ даде “ точките си на противниковия тим и в последна сметка победител в първия епизод стана тим КЕДЪР, който сграбчи българската премия – чифт бабини терлици.

Първият епизод „ Dancing Stars Extra ” в петък вечер от 22:30 ч., с водещ Станислава Ганчева – Стаси, надникна зад кулисите на блестящото шоу. Какво показа взискателното жури и първите страсти на околните на участниците в танцовото шоу наблюдаваха близо 1/4 от феновете или 25,2 % (All4+, източник: GARB), по отношение на 20,1% от аудиторията на втората по резултат телевизия в слота. Сред събеседниците на Стаси бяха още Ваня Щерева – майката на Мила Роберт, която показа, че доста харесва колегата по танци на щерка си, майката и бабата на Натали Трифонова, които с „ набитото си око “ насочиха лека забележка към „ поддръжката “ в първия танц на Натали, както и годеникът и майката на Дара.

Високият зрителски интерес в петък вечер затвърждава страхотния старт на пролетния сезон на bTV от началото на седмицата, а мощните оферти в ефира не престават и довечера, когато в 20:00 ч. стартира новият сезон на „ Бригада Нов дом “.

създател: СЛАВА
...

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР