Забавната певица Ева отпадна от "Ергенът", но остави много колоритни

...
Забавната певица Ева отпадна от "Ергенът", но остави много колоритни
Коментари Харесай

Влюбих се наистина във Виктор: Ева след „Ергенът“


Забавната певица Ева отпадна от "Ергенът ", само че остави доста колоритни мемоари за наличието си освен в останалите участнички, само че и в самия Виктор Стоянов. Непринудена, занимателна и сладка, младата изпълнителка бързо си завоюва утвърждението, само че и не беше пощадена от всякакви завистливи погледи.

Ева не обича да влиза в функции, тъй като това да играе себе си е най-сладкото й развлечение. А това, което споделя пред нас, в може би най-откровеното си изявление до момента, ще изненада мнозина, най-много самият Виктор Стоянов!

- Държи ли те още страстта от „ Ергенът “? И оправдаха ли се упованията, с които влезе в шоуто?

- Всъщност беше по-хубаво, в сравнение с съм си го представяла, тъй като съм гледала шоуто преди и апропо никое друго от девойките не беше гледала толкоз доста сезони, колкото мен. Затова и бях най-запозната какво ще се случва, само че все пак останах доста сюрпризирана от доста неща – какъв брой е красиво, какъв брой добре проведено е. Емоцията още ме държи, да, тъй като прекарването беше супер, беше топ!

- Как се виждаш в профил в този момент, когато към този момент си отвън формата?

- Перфектно, тъкмо каквато съм си и в действителния си живот. Нямам роля. Бях напълно себе си. Аз кардинално съм доста занимателен човек и в „ Ергенът “ от самото начало пях и се смях, тъй като по този начин ми идваше от вътрешната страна. Но има нещо, което беше доста значимо – взаимоотношенията ми с Ния-Косара, с която имахме някаква спънка още от ден първи. Аз не я познавам, а тя ме знае като актьор. Дойде при мен и ми сподели: Аз те познавам.. то и аз желаех да стана певица… И по някакъв метод стартира леко да се заяжда с мен. Имахме моменти, от които ясно си проличава, че не ни е доста прелестно да си споделяме дружно. Не сме се карали, само че на церемонията, на която ми дадоха бялата роза, споделих, че ще я употребявам единствено и само, в случай че Виктор предложения Ния-Косара на среща. И действително на идващия ден тъкмо тя получи покана.

- Ти следваше ли някаква избрана тактика?

- Не, не, не съм имала тактика, дори бях прекомерно спокойна. И може би тъкмо това, че бях толкоз спокойна, не ми даде късмет да продължа напред. Продължиха по-бурните, само че и да бях пробвала по този метод, нямаше да ми се получи, тъй като просто не съм такава. По-весела съм, отбягвам от проблемите. Например, Александра е моя другарка и до ден-днешен, само че все пак не заех страна, до момента в който бях в имението. За мен беше обидно, че и от едната, и от другата страна, девойките непрекъснато се наскърбяват, нараняват с всякакви грозни думи. Това не ми е в природата.

- Май някои бяха способни да минат всевъзможни граници, единствено и единствено да привлекат вниманието на Виктор… Това възможно ли е за теб?

- На мен от самото начало това държание ми беше необичайно. Всичките тези обиди. Но и това не е толкоз необичайно, поради обстоятелството какъв брой разностранни девойки сме подбрани във формата. Беше ясно, че влизам на място, където хората са радикално разнообразни от мен в доста връзки. Не съм чак толкоз скромна, само че и никога не толкоз провокативна.

...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР