Забъркването на летен коктейл е повече от сътворение на ново

...
Забъркването на летен коктейл е повече от сътворение на ново
Коментари Харесай

J.PANK забърква коктейл със светлини и цветове

Забъркването на летен коктейл е повече от създание на ново наслаждение. Прави се с нюх за усет, цвят, характер и, несъмнено, с усет за точната доза, с която да постигнеш висшо преживяване на сетивата. Рецептата на Йордан Панков (J.PANK) остава загадка, само че наложителните съставки, които той използва, са въодушевление в обилие, хедонизъм до мъжество, доза подигравка, щипка комизъм, разточително количество захаросани плодове от Едем, горчива нотка от лукавщина и, несъмнено, наложителната сламка за " удавници ", без която всичко би изглеждало безсмислено.

Това не е неточност, а резултатът от летния коктейл на J.PANK, който ни плисва кубчета лед в лицето, с цел да изтрезнеем от маранята на лятното слънце, да изтръпнем от ужаса на нашата цялостна илюзия, че действителността е точно това, което актуалният свят предлага, и да почувстваме студа на личната си студенина от него.

Неоновите светлини, ярките цветове и огромни мащаби на творбите вършат залата на изложба " Райко Алексиев " на СБХ дребен Лас Вегас, в който може да си създадем selfie за спомен в know where от облици, знаци, реминисценции и подготвени матрици за мечтани светове. Това са типичните за J.PANK сюжети от митологията и картините на остарели майстори, които приказват езика на европейския комикс, японските аниме и манга до Уолт Дисни студиата. Изложбата продължава от през днешния ден до 30 юли.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР