За втори път на парламентарни избори се гласува изцяло с

...
За втори път на парламентарни избори се гласува изцяло с
Коментари Харесай

Избирателите в България: Някои са обезверени, други все още имат надежда за промяна

За повторно на парламентарни избори се гласоподава напълно с машина. С вяра за по-добро и по-лек живот - с тази настройка се насочиха част от имащите право на избор в София.

" Пак ще има избори, няма по какъв начин да стане, доста са наострени, немислимо е, такава ненавист, такова нещо не е било даже в най-смутните години. Ще вървим да гласуваме до момента в който се проясни, мъчно е, само че това е демокрацията, от нея по-добро няма ", сподели Иван.

Много младежи гласоподаваха с вярата за по-добро бъдеще за децата си. И приканиха жителите да бъдат по-активни.

На места се образуваха опашки поради проблем с машините, но не се стигна до прекосяване на гласоподаване с хартиена бюлетина.

" Напливът е огромен, съвсем непрестанно има хора. Едната машина се повреди, само че беше отстранена повредата бързо ", сподели член на СИК.

И въпреки да гласуваме за трети път с машини, към момента има възрастни хора, които се затрудняват. 

В Русе пък в две от секциите имаше проблем с машините. И се мина към гласоподаване с хартиени бюлетини. 

Други пък са изтощени и считат, че нищо няма да се промени след този следващ избор. 

" И да гласуваме, и да не гласуваме - все същото, нали ги виждате - едни и същи хора ", сподели русенец.

В Хасковска област някои от най-нетърпеливите да гласоподава взеха решение да създадат това в още първите минути след 7 часа.  Сезгин гласоподава постоянно на избори. И през днешния ден е до урната, тъй като счита, че страната ни се нуждае от смяна.

" Всичко би трябвало да се промени, токът ни е безценен, всичко ни е скъпо, просто не се живее в България към този момент ", заключи проблемите си Сезгин.

И до момента в който хората се надяват на по-добро бъдеще, край едно от учебните заведения, ги посреща до болежка прочут за локалните проблем - следващата ВиК-авария.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР