На неин гръб румънски измамник се е облажил с над

...
На неин гръб румънски измамник се е облажил с над
Коментари Харесай

Измамник цоца мъже от името на Андреа

На неин тил румънски лъжец се е облажил с над 42 000 евро. Въпросният господин бил единствено на 29 години, само че ловко съумял да измисли незаконна скица. Той употребявал подправени профили в обществените мрежи, като се представял под женска идентичност – в тази ситуация на Андреа.

        Вижте тази обява в Instagram.                      

Публикация, споделена от Andrea (@andreabulgaria)

Заблудени от хубостта на русокоската, господата бързо клъввали на въдицата и при комфортно набелязан от измамника миг развързвали и кесиите си. Лесните пари обаче в последна сметка изигрли неприятна смешка на румънеца, защото една от жертвите му се усетила в точния момент. Така в полицията постъпил сигнал, че сред 2019 година и месец септември 2023 година незнайни лица са въвели мъжа в рисково подвеждане. В резултат на това господинът бил ощетен със сума от над 100 000 леи.

        Вижте тази обява в Instagram.                      

Публикация, споделена от Andrea (@andreabulgaria)

В последна сметка управляващите си свършили работата и на измамника му предстоят съществени тествания и разправии с правораздаването. До момента се оповестява за 9-има излъгани. Андреа пък, изцяло без да желае, съумя да провокира внимание към себе си. Кадрите, които румънецът употребявал, с цел да се показа за жена, очевидно са си свършили работата. Слава богу, 48-годишният излъган въпреки всичко се осъзнал и алармирал в полицията. За негово страдание, Андреа Колева в последна сметка се оказала единствено една подправена идентичност.

Автор: woman.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР